facebook

“Дівчата подорослішали й погарнішали!”: на кого схожі доньки Віри Брежнєвої від різних чоловіків

Коли прийшла у шоубізнес, Віра Брежнєва вже мала доньку Соню. Згодом вийшла заміж за багатія та народила ще й Сару. Де нині перебувають дівчата та на кого виросли схожими?

Соня Кіперман

В Інстаграм-акаунті Віри Брежнєвої частенько можна побачити світлини з мамою, сестрами та доньками. Обидві сестрички носять прізвище Кіперман, хоча батьком старшої Соні є Віталій Войченко.

Як виглядає старша донька Віри Брежнєвої Соня

Знайти світлину рідного батька дівчини в мережі доволі складно. Та для того, щоб визначити, на кого схожа Соня, цього й не потрібно. Адже 23-річна зіркова доня як дві краплі нагадує матусю.

Як виглядає старша донька Віри Брежнєвої Соня

Це просто якась реінкарнація Віри з “ВІА Гри” в її старшу дитину. Соні вже 23 роки. Ще з 16 років вона мешкає в Америці, де навчалася в коледжі. Тепер живе в Лос-Анджелесі та частенько підробляє моделлю. Не соромиться виставити на загал плаский животик чи позувати в білизні.

Сара Кіперман

За Михайла Кіпермана Віра вийшла заміж у 2010-му. Цей шлюб протривав усього 2 роки. Але співачка встигла обдарувати бізнесмена донькою Сарою. Дівчині вже 14 років. Час від часу вона викладає в мережі результати фотосесій.

Як виглядає молодша донька Віри Брежнєвої Сара: з татом та зведеним братом

Всі дивуються, бо молодша донька Брежнєвої виглядає набагато старшою за свій вік. Неначе перед нами не підліток, а 25-річна дівчина. Вона мріє стати дизайнером інтер’єрів. Кіперман є поліглоткою – чудово володіє відразу 6 мовами.

Як виглядає молодша донька Віри Брежнєвої Сара

Мешкає Сара у Швейцарії. Подейкують, що дівчина-підліток виховується в родині батька, який нині одружений удруге та має ще трьох дітей. Зовнішністю донька вдалася не в маму, а в тата – є його копією. Зріст теж невисокий – 166 см. При цьому вага складає всього 46 кг.

Якщо судити зі світлин Сари Кіперман, татусь грошей на її шопінг не шкодує. Всі речі вишукані й дуже дорогі. Якщо вірити повідомленням ЗМІ, Віра нині мешкає у Прибалтиці. Тож перебуває на чималій відстані від обох своїх кровиночок.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.