Реальність, про яку не говорять: екс-суддя “Танців з зірками” Влад Яма збагачує американських фермерів

Хореограф Влад Яма похизувався, як допомагає американським фермерам, та які продукти споживає – як спортсмен. Він поділився у своєму блозі фотографіями та назвав себе фудблогером.

Колишня відома зірка української хореографії – Влад яма, який з 2022 року перебуває у США разом зі своєю родиною, та продовжує кар’єру хореографа у Маямі.

Хореограф перший час постійно, разом із сім’єю, брав участь у допомозі біженцям та допомозі українцям, вони разом пакували коробки із необхідними речами. Зараз Яма продовжує звичайне життя відомого хореографа, на якого мається окремий попит в Америці. Він бере участь у конкурсах, продовжує вести власні групові та індивідуальні заняття та не полишає свого покликання.

Тому і харчування має бути відповідним, аби триматися у тонусі та мати потрібну кількість калорій, без зайвих вуглеводів або жирів. Влад показав у своєму блозі, як після черговий тривалих занять, він повертається на кухню та починає готувати для себе, як для будь-якого спортсмена, головну страву, яка містить найбільшу кількість білків – яйця.

“Повернення до кухні. Повернення до реальності”

Хореограф Влад Яма показав, як він допомагає фермерам
Хореограф Влад Яма показав, як він допомагає фермерам

А далі Влад хизується своєю кольоровою тарілкою з овочів, які складаються у кольори світлофора, з чим порівнює сам хореограф. На його тарілці розташовані червоні помідори, жовті перці та зелені огірки – все, що можна їсти і не буде шкідливим для хореографа та його професії.

“Фудблогер, якого ми заслужили”

Сам Яма нещодавно брав участь разом із сім’єю у благодійному фестивалі, де потрібно було пробігти певну кількість дистанції – квиток коштував донат, а всі зібрані кошти, організація передала до української армії. Як відомо, Влад брав участь разом із дружиною та сином.

Його жінка прийшла перша у дистанції 10 кілометрів серед жінок. А от сам Яма потрапив лише у 10-ку перших чоловіків.

Хореограф Влад Яма показав, як він допомагає фермерам
Хореограф Влад Яма показав, як він допомагає фермерам

То, зірка веде бурхливе життя, постійно кудись подорожує та показує у своєму блозі, як він відвідав разом із сім’єю новий куточок планети. Всі його дії обурюють українців, які вважають, що це все не може бути під час війни, і звинувачують Влада у незаконному перетині кордону, що можна лише тільки передбачати.

Тож, якщо зірка вирішить підкорювати українських фермерів, аудиторія, скоріш за все, це не дуже оціне.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.