facebook

“Одні одружуються, інші розходяться”: до списку зіркових розлучень 2024 втрапили Бакланов, Салій, Сагайдачна

Тоді як одні знаменитості народжують третіх та четвертих дітей, зміцнюючи родини, інші не витримують випробування часом. У першій половині 2024 року відбулося чимало зіркових розлучень.

Анна Саліванчук та Олександр Божко

Відома українцям акторка по сіткому “Одного разу під Полтавою” 18 травня розлучилася з колишнім “кварталівцем”, а нині народним депутатом. Анна народила коханому чоловіку двох синів. Старшому Глібу 7, а молодшому Микиті всього 2 рочки. Й хоча шанувальників зірки цікавило, хто став ініціатором руйнування сім’ї та яка причина, Саліванчук попрохала ні про що її не розпитувати.

Зіркові розлучення 2024

Віталій Салій та Ганна Ареф’єва

Зірка стрічки “Попіл Фенікса” прожив із російською акторкою Ганною Ареф’євою 10 років поспіль. У пари підростає 7-річний Данило. На диво, колишні не сварилися, а обмінялися в мережі лише теплими словами. Віталій подякував Ганні за все, що було. А вона пообіцяла написати книгу про їхні стосунки.

Зіркові розлучення 2024

Ганна Сагайдачна та Євген

Довгий час зірка “Кріпосної” приховувала обличчя свого обранця, показуючись у мережі лише з сином. Тепер сповістила про розлучення з Євгеном. Ця сім’я теж розсталася тихо-мирно без скандалів. Ганна назвала колишнього чоловіка “найкращим татом для їхнього сина”.

Зіркові розлучення 2024

Григорій Бакланов та Анастасія Цимбалару

Він став зіркою серіалу “Спіймати Кайдаша”, вона – “Папіка-2”. Пара була разом ще зі студентських років. За 8 років спільного життя вирішили побратися. Але 2024-й став крахом їхньої спільної сім’ї. І знову без претензій – лише теплі подяки на адреси одне одного.

Зіркові розлучення 2024

Зоряна Марченко та Олександр Ведменський

Українка та росіянин познайомилися 2016-го. Зірка серіалу “Просто Надія” 2 роки прожила у москві, народивши доньку Агату. Все б у родині було нормально, аби не повномасштабне вторгнення. І хоча Олександр весь час пропонує дружині приїхати до рф, вона не може перебувати в країні, яка напала на її Україну. Тож тепер донька змушена зустрічатися з татом виключно в Європі.

Зіркові розлучення 2024

Популярне

Схожі статті

Фітнес-тренер поділився рецептом корисного брауні без цукру та глютену: їм солодке та худну на очах

Якщо ви дотримуєтеся здорового харчування, а солодкого хочеться, рецепт корисного брауні без цукру та глютену допоможе вам не порушувати дієту, але скуштувати смачненького.

Як виглядає син Олега Винника і Таюне: побачила це фото і одразу зрозуміла – це нащадок повелителя вовчиць

Відомий український співак Олег Винник – загадкова особистість, якщо мова йде про його особисте життя та родину. Втім, приховати правду про сина знаменитості не вдалось.

Часу обмаль, а родину нагодувати потрібно? Піца на сковорідці за 10 хвилин: просто, смачно та без клопот

Коли часу обмаль, а потрібно приготувати смачний перекус для родини, або вечерю, у нагоді стане рецепт швидкої піци на сковорідці. Уявіть, 10 хвилин і ароматна піца вже на вашому столі.