З Києва в Одесу: мама Могилевська вирушила в подорож зі своїми донечками – 12-річною Мішель і 4-річною Сонею

Наталя Могилевська показала, як зі своїми маленькими дівчатами, вирушає у велику подорож країною – вони їдуть на море, на відпочинок, що, скоріш за все. Може бути вперше у житті сестричок.

Артистка Наталя Могилевська не так давно зізналася, на що вона погодилася під час війни та який добрий вчинок скоїла разом зі своїм коханим.

Наталя Могилевська все життя шукає своє кохання, і нарешті, зізнається, що знайшла його разом зі своїм коханим, з яким, вони скоріш за все – вже одружені, тому що Наталя у своєму інтерв’ю, Валентина називає своїм чоловіком. Тому, припускаємось, що співачка має шлюб з коханим.

На початку повномасштабного вторгнення, вони пішли на важливий крок для себе – всиновити двох дівчат. Сама Наталя не має своїх дітей, але все життя дуже мріяла про це, як її обранець – він також хотів велику сім’ю та діточок.

Наталя Могилевська показала, як з доньками вирушає у подорож
Наталя Могилевська показала, як з доньками вирушає у подорож

46-річна артистка Наталя пішла на важливе рішення – вони всиновили маленьких сестричок Софію та Мішель, які пережили у своєму життя досить багато, а старшій навіть доводилось вже неодноразово рятувати свою молодшу сестричку. Тож, дівчата багато чого побачили й ось нарешті отримали спокій, увагу, любов та головне – дім.

Наталя приховує обличчя дівчат, але вони дуже часто з’являються у її блозі, особливо маленька 4-річна Софія, яка ходить до садочка. Старша – займається в онлайн-школі.

Наталя Могилевська показала, як з доньками вирушає у подорож
Наталя Могилевська показала, як з доньками вирушає у подорож

Вчора Наталя показала зворушливе відео у своєму блозі, як вона питає маленьку донечку: “Куди ми їдемо?”. А Софія відповідає голосно та радісно: “На море!”. На відео крихітка бігає по кімнаті та допомагає матусі збирати речі у подорож, яка, скоріш за все, стане першою для дівчинки.

Далі Наталя показує, як вони вже зібрали валізи та прибули до київського головного вокзалу Укрзалізниці – вони вирушають у подорож, проходять контроль речей, прямують на колії та показує у блозі сполучення Київ – Одеса. Тож, зірка не дуже приховує, куди вона вирушає зі своїми маленькими донечками під час війни – не боїться та обирає показати маленьким красу нашої країни.

Наталя Могилевська показала, як з доньками вирушає у подорож
Наталя Могилевська показала, як з доньками вирушає у подорож

Артистка показує, як вони запізнилися на потяг та як втомилася молодша дівчинка – вона одразу засинає у купе вагона та бачить вже сон, як купається у Чорному морі.

Популярне

Схожі статті

“Як дороге вино – з віком стають лише гарнішими”: Ротару, Білозір, Кудлай довели, що старості не існує

Одні, діставшись пенсійного віку, крехтять і весь час скаржаться на здоров'я, а інші на болячки не зважають. Ротару, Білозір, Кудлай саме з тієї категорії, що з роками не старішають, а навпаки.

А для Віктора Павліка вона королева: 30-річна Катерина Репяхова досі має “неідеальне тіло” після пластики

Тоді як старший на 28 років за дружину Віктор Павлік вважає Катю Репяхову ідеальною красунею, блогерка вирішила продемонструвати свої невдалі ракурси. Краще б вона цього не робила!

Довге волосся та стрункий стан: Святослав Вакарчук пригадав, як виглядала його мати 49 років тому й сьогодні

Відомий український артист за роки свого життя встиг прославитись на всю країну. Як виглядає найголовніша жінка в його житті, яка народила та виховала зірку?