Хрупка та малесенька: Татарінцева і Кот показали перші фото доньки та розповіли про складнощі пологів

Молоді батьки Наталія Татарінцева та Євген Кот розповіли, з якими складнощами стикнулись під час пологів та показали першу фотосесію донечки Лелі.

Наталя Татарінцева і Євген Кот два тижні тому народили першу дитину – дівчинку Лелю. Тепер у молодих батьків життя стало ще яскравіше та веселіше. Перші ночі їм далися дуже складно, але, зробивши висновки та порадившись із фахівцями, зірки зрозуміли, як можуть проводити ночі, аби всім було зручніше та спокійніше.

Тепер від маленької радощі а ні батько, а ні мати, не можуть відірватися. Батьки світяться від щастя та кожного дня показують, як змінюється їх життя – на кращу сторону.

Молода матуся розповідає, як відновлюється після пологів, чим займається, які вправи робить, проводить консультації дівчатам та продовжує свій робочий процес. Тим часом батько не відстає від дружини, та проводить із малечою багато часу разом, вони і сплять разом, і бавляться.

Дружина Євгена Кота розповіла труднощі її пологів
Дружина Євгена Кота розповіла труднощі її пологів

Наталія розповіла у своєму блозі в перші дні, після народження доньки, що в неї були не природні роди, а кесарив розчин – операція, за допомогою якої, рятують життя як маленької дитини, так і матусі.

Зірка обіцяла розповісти детальніше – чому була саме операція та як все пройшло – як виявилось, у Наталі під час пологового процесу, пішло не все так гладко, як хотілося б. У молодої матусі вагітність була “як по книжках”, що розповідає сама Тата, в неї почались пологи на 41 тижні, а перейми тривали 14 годин. Але сама маленька донечка зупинилася на одному місці та понад трьох годин не могли продовжити пологовий процес через це.

Лікарі прийняли рішення, що це небезпечно як для матусі, так і для Лелі, тому, через “клінічно вузький таз”, як коментує Татарінцева, їй довелось їхати до операційної – тобто не природним чином дівчинка з’явилась через непередбачувані обставини.

Дружина Євгена Кота розповіла труднощі її пологів
Дружина Євгена Кота розповіла труднощі її пологів

Сама Наталя розповідає, що звісно було страшно їхати в операційну, але вона ні про що не шкодує та вважає, що немає різниці, яким чином народилась малеча – вона одразу відчула тепло матері й потім її передали до батька.

Єдина різниця тепер – це шрами у матусі, але вона цього не приховує, а навпаки вважає досягненням.

Через два тижні пара зробила першу фотосесію малечі та вже показали процес зйомки – як солодко спить їх маленький янгол та граціозно позує на камеру.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.