Щастю немає меж: Марина Боржемська після розлучення з Узелковим вийшла в люди з новонародженим малюком

Фітнес-тренерка Марина Боржемська з'явилася у своєму блозі із візочком та новонародженою дитиною на руках: від кого ця дитина та що приховує зірка?

Тренерка Марина Боржемська стала відома завдяки участі у розважальних шоу – як тренер. На самому важкому телешоу – “Зважені та щасливі”, жінка була тренеркою, яка допомагала схуднути учасникам під час проєкту, вона брала участь у змаганнях та проводила спортивні уроки, навчала учасників, як правильно худнути та не нашкодити собі.

Працювала Марина разом зі своїм чоловіком В’ячеславом Узелковим, з яким вони були одружені та прожили разом понад 20 років. Під час зйомки проєкту, пара була у шлюбі та змагались один між одним – чиї учасники схуднуть більше та ефективніше.

Все життя Марина пов’язувала зі спортом та виглядала завжди на всі 100 – тренерка завжди перебуває у підтягнутій формі та кожного дня продовжує ділитися корисними вправами зі своїми прихильниками.

Марина Боржемська показала фото з новонародженою дитиною
Марина Боржемська показала фото з новонародженою дитиною

З Узелковим Марина розлучилася у 2018 році, вже якраз після зйомок “Зважені та Щасливі-8”. Під час шлюбу пара народила двох дітей – сина Роберта та доньку Олівію. Спочатку Узелков та Боржемська мирно розійшлися, жінка зібрала речі, дітей та залишила будинок, який вони будували разом із чоловіком.

Тоді Боржемська прокоментувала, що прийшла у життя до В’ячеслава “ні з чим”, тому це буде чесним вчинком. Вона відмовилась ділити нажите майно та переїхала жити до батьків – де її завжди чекали та завжди раді бачити.

Справжню причину розлучення пара не розкривала, були припущення зі сторони ЗМІ, що Узелков міг зрадити Марину, але обидва спростували ці чутки. В’ячеслав сказав, що він “однолюб” та буде завжди любити лише Марину, а жінка відповідала, що “за руку його ніде не ловила”. Тож, справжньої причини прихильник так і не дізнались.

Натомість Узелков продовжує кидати камені в город колишньої дружини та іноді згадує про неї.

Сама Марина днями тому опублікувала, як гуляє з візочком та тримає на руках новонароджену дитину. Два роки тому тренерка розповідала у своєму інтерв’ю, що в неї з’явився новий бойфренд, жінка мала тоді відносини на відстані та зізнавалась, що перша людина за деякий час, яку вона змогла підпустити так близько.

Марина Боржемська показала фото з новонародженою дитиною
Марина Боржемська показала фото з новонародженою дитиною

Проте, на руках тримала Марина немовля подруги, яка нещодавно народила, а під кінець 2023 року повідомила, що зараз її серце вільне та вона більше не має романтичних стосунків через те, що колишній коханець багато обмежував тренерку.

Популярне

Схожі статті

Стало відомо, хто придумав загадковий образ Клавдії Петрівни: автор любить українську літературу

Іноді несподіваним чином пізнаєш для себе щось нове. Як от образ загадкової Клавдії Петрівни, під псевдонім якої тривалий час успішно виступала Соломія Опришко.

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.