“Такі схожі”: Лілія Ребрик показала, як виглядали 3 доньки в одному віці – риси мами видно здалеку, а тата?

Багатогранна жінка: українська телеведуча та багатодітна матуся Лілія Ребрик показала, як виглядали її доньки в одному й тому самому віці – наче три краплі води, як близнюки.

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик нещодавно стала багатодітною матусею. Разом з Андрієм Дикими вони народили трьох дівчаток та завели маленького цуцика, який теж виявився жіночого полу. Тож, дівоче королівство зробило життя батька ще яскравіше.

У 2012 році Лілія та Андрій народили свою першу донечку Діану, у 2018 народилась друга дівчинка – Поліна, а на весні 2024 року з’явилась у цьому світі третя дівчинка пари – Аделіна.

Лілія Ребрик показала, як доньки виглядали в одному віці
Лілія Ребрик показала, як доньки виглядали в одному віці

“Всі три мої. В одному віці, в одному светрі!”

Матуся показала у своєму блозі схожість між дівчатками та порівняла фото, на якому всі дівчинки в одному віці – на першому фото маленька Діана, просто копія матусі, спокійна. У красивому біло-рожевому платті. На другому фото – Поля – дівчинка бавиться та показує маленький язик матусі, малеча лежить у рожевому комбінезончику. А третя дівчинка Адель – просто копія Поліни, теж на фото бавиться та показує язик матусі.

Лілія Ребрик показала, як доньки виглядали в одному віці
Лілія Ребрик показала, як доньки виглядали в одному віці

Всі донечки між собою нереально схожі, на цих фото наче одна дитинка, всі мають насичені блакитні очі та яскравий погляд – так на погляд їх не відрізнити один від одного та може скластися враження, що вони – близнючки. Риси батька також присутні на обличчях дітей – темні волосся, яскраві очі.

Щаслива та яскрава родина вже багато років разом і не бояться збільшувати свою родину. Тепер, як народилась третя дівчинка, у Лілії стало більше клопіт та явно збільшилися обов’язки.

Лілія Ребрик показала, як доньки виглядали в одному віці
Лілія Ребрик показала, як доньки виглядали в одному віці

Нещодавно вона розповідала у своєму блозі, як зараз справляється з відрядженнями та маленькою Адель. Матуся тримає донечку на грудному годуванні, тому доводиться залишати зціджене молоко вдома, перекладати всі обов’язки на люблячого татуся і потім їхати по робочих справах, хоча телеведуча все одно переживає та може багато часу провести без доньок – весь час турбується, аби з ними все було гаразд.

Проте, Лілія з легкістю відноситься до всього, для неї не є проблемою взяти з собою кудись маленьку доньку, або спокійно залишити її на татуся або дідуся та бабусю.

Популярне

Схожі статті

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.

Можу їсти цей пиріг з варенням хоть щодня! Рецепт простіший за шарлотку, а смак в рази кращий

Пиріг з варенням за цим рецептом виходить ніжним, м'яким і буквально тане у роті. Готується він дуже швидко, просто і з доступних та бюджетних продуктів.