facebook

“Найгірше, що стається з артистом”: Мірзоян, Анастасія Цимбалару, Настя Приходько мали проблеми зі слухом

Чути важливо для кожної людини, але для артиста втрата слуху набагато більша трагедія. Тим часом подібні негаразди траплялися в житті Арсена Мірзояна, Анастасії Цимбалару, Насті Приходько.

Анастасія Цимбалару

Зірка “Жіночого лікаря. Нове життя” десь місяць тому прокинулася вранці й відчула, що нічого не чує. Настя не розуміла, що кажуть їй і не чула своїх слів. Поїхала на знімальний майданчик, але працювати не змогла.

Анастасія Цимбалару втратила слух

Наступного дня до суцільної глухоти додався ще й бридкий шум у вухах. Пройшла декілька лікарів. Усі вони пропонували курс гормонів. Колишня дружина Григорія Бакланова на це не пристала. Врешті їй пояснили, що це ускладнення після гаймориту, і проблему можна усунути. Лікування триває.

Арсен Мірзоян

Співак чудово знає, що таке втрата слуху. Подібна оказія трапилася з чоловіком Тоні Матвієнко ще у дитинстві. Повернути можливість чути хлопець міг лише за допомогою операції. Лікарі сказали, щоб обирав один із двох варіантів хірургічного втручання.

Арсен Мірзоян втратив слух

Це було найскладніше. До тями Арсен приходив дуже тяжко. Цілий тиждень пішов на те, щоб заново навчитися ходити. Ще довго після того очі могли дивитися врізнобіч. Та врешті проблеми зі слухом було подолано.

Анастасія Приходько

Торік подібні неприємності спіткали й цю співачку. Настя перехворіла. І як ускладнення – втрата слуху. Гадала, що це через корону. Але всі три аналізи на цю недугу виявилися негативними. Отже, причина була в іншому.

Анастасія Приходько втратила слух

Приходько довелося кілька місяців лікуватися, пройти дуже неприємне промивання носової порожнини. Але позитивних результатів не було досягнуто. Довелося залучати на допомогу ще й народну медицину.

Популярне

Схожі статті

Фітнес-тренер поділився рецептом корисного брауні без цукру та глютену: їм солодке та худну на очах

Якщо ви дотримуєтеся здорового харчування, а солодкого хочеться, рецепт корисного брауні без цукру та глютену допоможе вам не порушувати дієту, але скуштувати смачненького.

Як виглядає син Олега Винника і Таюне: побачила це фото і одразу зрозуміла – це нащадок повелителя вовчиць

Відомий український співак Олег Винник – загадкова особистість, якщо мова йде про його особисте життя та родину. Втім, приховати правду про сина знаменитості не вдалось.

Часу обмаль, а родину нагодувати потрібно? Піца на сковорідці за 10 хвилин: просто, смачно та без клопот

Коли часу обмаль, а потрібно приготувати смачний перекус для родини, або вечерю, у нагоді стане рецепт швидкої піци на сковорідці. Уявіть, 10 хвилин і ароматна піца вже на вашому столі.