Пам’ятаєте дружину Потапа Настю Каменських? Ви ахнете, побачивши, як вона виглядає у свої 37 років – фото

Одній із найвідоміших українських співачок Насті Каменських вже 37 років. Прихильники стали відмічати, що зовнішність артистки з роками почала змінюватися.

Настя Каменських – одна з найвідоміших і найбільш затребуваних артисток України. Кар’єра співачки почалася у 2006 році. Тоді 19-річна Каменських стала солісткою гурту “Потап і Настя”. Саме цей гурт зробив співачку популярною і відомою. Та у 2017 році Каменських вирішила починати сольну кар’єру і досягати нових висот.

Каменських на українській сцені вже 18 років. Весь цей час співачку вважають однією з найкрасивіших жінок шоу-бізнесу. Та роки йдуть і вік все ж впливає на зовнішність жінки.

Українська співачка Настя Каменських продемонструвала, як їй пасує будь-яка зачіска
Настя Каменських показала, як вона виглядає у 37 років

Настя Каменських, яка у 2018 році стрімко схудла і кілька років утримувала вагу, знову набрала. Артистка не приховує, що після початку повномасштабної війни в Україні через стрес набрала 7 зайвих кілограмів. Ці зайві об’єми Каменських не скинула і досі і зараз має досить пишні форми.

Настя Каменських прокоментувала чутки про домагання її чоловіка
Настя Каменських показала, як вона виглядає у 37 років

Також прихильники Каменських стали помічати, що роки негативно впливають на її зовнішність. У співачки з’явилися перші зморшки, а шкіра більше не така пружна і підтягнута, як раніше.

Настя Каменських показала обличчя без макіяжу крупним планом
Настя Каменських показала обличчя без макіяжу крупним планом

Незважаючи на все це, Каменських не соромиться свого зовнішнього вигляду і час від часу показує себе без макіяжу у власному Інстаграм-блозі.

Настя, яка раніше мала багато комплексів щодо власного вигляду та фігури запевняє, що нарешті прийняла себе такою, як вона є і любить себе зі всіма недоліками.

Каменських не приховує, що раніше могла виснажувати себе екстремальними дієтами і спортом. Та зараз Каменських робить все у задоволення. Вона продовжує займатися спортом, але лише тим, який їй подобається і приносить задоволення. Щодо харчування, співачка намагається вживати лише корисну їжу, але й не обмежує себе у смаколиках, якщо їй їх хочеться.

Популярне

Схожі статті

“Як дороге вино – з віком стають лише гарнішими”: Ротару, Білозір, Кудлай довели, що старості не існує

Одні, діставшись пенсійного віку, крехтять і весь час скаржаться на здоров'я, а інші на болячки не зважають. Ротару, Білозір, Кудлай саме з тієї категорії, що з роками не старішають, а навпаки.

А для Віктора Павліка вона королева: 30-річна Катерина Репяхова досі має “неідеальне тіло” після пластики

Тоді як старший на 28 років за дружину Віктор Павлік вважає Катю Репяхову ідеальною красунею, блогерка вирішила продемонструвати свої невдалі ракурси. Краще б вона цього не робила!

Довге волосся та стрункий стан: Святослав Вакарчук пригадав, як виглядала його мати 49 років тому й сьогодні

Відомий український артист за роки свого життя встиг прославитись на всю країну. Як виглядає найголовніша жінка в його житті, яка народила та виховала зірку?