facebook

Її бачили менше 10 чоловік: як виглядала перша весільна сукня Тіни Кароль. Фото нареченої з берегів Мальдів

Співачка Тіна Кароль відгуляла своє перше весілля з Євгеном Огіром на Мальдівах. Артистка не одягала білу сукню та фату і навіть не мала букета нареченої.

Українська співачка Тіна Кароль виходила заміж лише один раз та мала аж 2 весілля.

Зі своїм чоловіком Євгеном Огіром Тіна познайомилася у 2007 році. Їхній роман дуже швидко закрутився і вже через кілька місяців співачка дізналася про вагітність. Саме 2 смужки на тесті підштовхнуло Огіра зробити пропозицію руки та серця Тіні.

Закохані буквально відразу розписалися у місцевому РАЦСі у колі найближчих родичів та друзів. Після цього Тіна вирішила виконати свою заповітну дівочу мрію — відгуляти весілля на Мальдівах.

Кароль, Полякова та Каменських розповіли, які складні періоди переживали
Тіна Кароль і Євген Огір

Після новорічних свят Тіна і Євген відправилися на райський острів, де не лише провели свій медовий місяць, а й зіграли весілля у місцевих традиціях лише удвох. Так, Тіна замість пишної білої сукні одягнула легкий рожевий сарафан та босоніжки на платформі. Ні помпезної зачіски, чи макіяжу у нареченої не було. Наречений також відкинув всю офіційність і одягуні легкий білий костюм та звичайні пляжні в’єтнамки.

Весілля Тіни Кароль і Євгена Огіра на Мальдівах
Кароль показала свою першу весільну сукню, у якій вона виходила заміж на Мальдівах

Замість букету нареченої у молодять були традиційні дерев’яні буси на шиї, які Кароль і досі зберігає вдома. за місцевими традиціями, закохані посадили дерево і закопали табличку з власними ініціалами.

Весілля Тіни Кароль і Євгена Огіра на Мальдівах
Кароль показала свою першу весільну сукню, у якій вона виходила заміж на Мальдівах

Варто додати, що у Кароль і Огіра все ж було традиційне весілля через кілька місяців після свята на Мальдівах. Вони одягли традиційні весільні наряди і повінчалися у соборі. Тоді ж молодята запросили на своє весілля журналістів та пресу і влаштували дуже пишне та розкішне свято.

Весільний образ Тіни Кароль
Весільний образ Тіни Кароль

На жаль, щастя Кароль і Огіра було недовгим. Через 5 років спільного життя Євгена не стало через складну онкологічну хворобу. Тіна й досі не можу забути свого чоловіка та впустити у своє серце когось іншого, хоча самотня вона вже понад 10 років.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.