facebook

Перше весілля Катерини Осадчої було у її 18: вона закохалася в депутата, який був старше на 16 років

Відома українська ведуча Катерина Осадча вперше вийшла заміж, коли ще навіть не працювала на телебаченні. Знаменитість покохала відомого депутата.

Зараз відома українська ведуча Катерина Осадча перебуває у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим, з яким виховує двох спільних дітей. Втім, у житті зірки був й інший шлюб. Вперше знаменитість вийшла заміж, коли їй було 18 років.

Обранцем Катерини Осадчої став депутат Олег Поліщук. Закохані відзначили гучне весілля та виховували разом спільного сина Іллю. Втім, не судилось їм прожити разом до кінця життя. Чому розпався шлюб української ведучої та яким було її перше весілля.

Перше весілля Катерини Осадчої

Катерина Осадча пригадує, що з першим чоловіком у неї було справжнє гучне весілля – багато гостей, красива сукня, велика зала та застілля, на якому столи ломились від смачних закусок і страв. Проте, за словами артистки, основною причиною, чому вони розлучились, стала велика різниця у віці.

Яким було перше весілля Катерини Осадчої та в кого вона закохалась, коли їй було 18 років
Яким було перше весілля Катерини Осадчої та в кого вона закохалась, коли їй було 18 років

Осадча пригадала, що на момент їхнього знайомства їй було 17 років. Тод вона тільки повернулась з Парижа та вирішила відпочити на кримському узбережжі. Там вона і зустріла свого майбутнього колишнього чоловіка. Олег Поліщук старший за Осадчу на 16 років.

За словами Осадчої, розлучились вони через те, що не змогли знайти порозуміння. Чоловік зірки хотів, аби вона приділяла більше часу родині, а Осадча бажала побудувати кар’єру. На момент розлучення зі своїм першим чоловіком знаменитість вже декілька місяців працювала ведучою “Світського життя”.

Яким було перше весілля Катерини Осадчої та в кого вона закохалась, коли їй було 18 років
Яким було перше весілля Катерини Осадчої та в кого вона закохалась, коли їй було 18 років

Втім, вважає зірка, вона не думає, що причиною розлучення стала її роботу. За словами Катерини Осадчої, їм із колишнім чоловіком не вистачало порозуміння та взаємності у питаннях інтересів. Саме тому вони вирішили завершити свою історію кохання після трьох років разом.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.