facebook

“Тут все куплено”: Григорій Решетнік відверто висловився про роботу за лаштунками на шоу Нікітюк “ЄПитання”

Зіркові телеведучі часто залучають своїх колег та друзів з інших телеканалів для участі у своїх проєктах, адже відомі й впізнавані обличчя завжди привертають увагу глядачів.

Леся Нікітюк та Григорій Решетнік – яскравий приклад таких творчих колаборацій. Їхня дружба та співпраця в медіапросторі роблять будь-який проєкт ще більш популярним.

Що відбувається за лаштунками

Телеведучі залучають колег для участі у своїх проєктах. Скриншот фото з Мережі

Григорій Решетнік, відомий телеведучий шоу “Холостяк”, давно товаришує з Лесею Нікітюк. Він неодноразово пропонував їй взяти участь у своїх проєктах та запрошував її на “Холостяк”. Натомість сам Григорій нещодавно засвітився у шоу “ЄПитання”, яке веде Леся. Після знімання він поділився фото з-за лаштунків, на якому відчувається весела, тепла та дружня атмосфера. Усі учасники виглядають задоволеними, посміхаються і радіють вдалому завершенню знімального процесу.

На своєму фото Григорій залишив підпис: “Тут все куплено”. Зрозуміло, що він жартував, повторюючи наратив недовірливих глядачів, які часто сумніваються у чесності телевізійних шоу. Однак, певна частина користувачів все ж засумнівалася у справжності того, що відбувається на знімальному майданчику.

Втім, такий жарт лише додав інтриги та цікавості шоу. Глядачі стали активно обговорювати цей випадок у соціальних мережах, що сприяло підвищенню рейтингу програми. Навіть скептичні коментарі та сумніви працюють на користь шоу, адже привертають увагу до проєкту.

Співпраця між Лесею Нікітюк та Григорієм Решетніком демонструє, як взаємопідтримка та дружні стосунки можуть зробити медіапроєкти ще більш популярними. Вони вміють створювати атмосферу легкості та радості, яка приваблює глядачів і змушує їх чекати нових випусків з нетерпінням. Жарт Решетніка про те, що “тут все куплено”, став ще одним яскравим моментом, який підкреслює їхній професіоналізм та вміння тримати аудиторію у напрузі.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.