facebook

“Що вони коять?!”: Потап поцілував Кошового, Матвієнко Зіброва, Нікітюк Полякову, Денисенко – Хижняк

Час від часу знаменитості намагаються шокувати публіку, вдаючись до різних екстравагантних витівок. Навіть на звичайних поцілунках роблять піар. Хто з ким і як?

Потап з Кошовим

У рамках “Ліги сміху” репер та “кварталівець” взяли участь у скетчі. Потап убрався у квітчасту сорочку, а Лисий Женя в перуці та сукні зіграв роль його дівчини. Парочка зустрілася в кафе. Коли Кошовий назвав Олексія “моїм ведмежам”, той не стримався й пристрасно поцілував колегу.

Дивні поцілунки зірок

Тоня Матвієнко з Павлом Зібровим

З якої нагоди цілувалися на камеру дружина Арсена Мірзояна та одружений співак, незрозуміло. Але Павло Миколайович обійняв співачку за плечі. Спочатку чмокнув у щічку, а потім дістався й до губ. Ще й зазначив, що обожнює Матвієнко.

Дивні поцілунки зірок

Наталя Денисенко з Антоніною Хижняк

Попри те, що дівчата перебувають в оточенні колег-чоловіків Тараса Цимбалюка та Павла Текучева, вони чомусь вирішили поцілуватися не з ними, а між собою. Попри те, що не всім шанувальникам сподобалися подібні гарячі ігри, мети прорекламувати нову стрічку було досягнуто.

Дивні поцілунки зірок

Оля Полякова з Лесею Нікітюк

Ще один дівочий поцілунок ми мали можливість споглядати торік у рамках шоу “Хто зверху?” Коли Леся влучною відповіддю принесла жіночій команді 1 бал, Полякова не стримала емоцій – підійшла й поцілувала подружку в губи. Та трішки отетеріла від несподіванки, але не пручалася.

Дивні поцілунки зірок

MELOVIN з хлопцем

Кілька років тому артист вирішив зробити камінгаут просто на сцені. Сповістив публіці, що він бісексуал. І довів це відразу, поцілувавши дівчину, а за нею й хлопця. Потап вирішив потролити колегу й наступного дня під час виступу на Atlas Weekend злився у поцілунку з Позитивом.

Дивні поцілунки зірок

Анна Трінчер із Валерією Андріївною

Розлучена співачка може дозволити собі розслабитися, тож влаштувала ніжності з блогеркою Валерією Андріївною. Коли співачку захейтили за подібну поведінку, ексчоловік Олександр Волошин закликав усі злі язики потроху відходити від радянського виховання.

Дивні поцілунки зірок

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.