facebook

Повний несмак чи витончений стиль: Оля Полякова, Осадча та Софія Ротару помірялися своїми елітними маєтками

Розкішні маєтки Олі Полякової, Катерини Осадчої та Софії Ротару є відображенням їхньої індивідуальності та стилю життя. Кожна зірка вибрала свій унікальний шлях до створення ідеального житла

Оля Полякова, Катерина Осадча та Софія Ротару відомі не лише своїми музичними досягненнями та телевізійними проєктами, але й елітними резиденціями. Ці оселі стали справжніми візитівками зірок, які демонструють їхній стиль, смак та фінансові можливості.

Оля Полякова: розкіш та епатаж

Оля Полякова, відома своїм епатажним стилем та яскравими образами, облаштувала свою оселю у відповідному дусі. Її маєток вражає розміром й розкішшю. Власна конюшня, пекарня та сироварня, великий будинок та кілька маленьких, в одному з яких мешкає теща Вадима Буряковського, великий спортивний зал, басейн. Все це на території 30 соток у селищі Старе Бориспільського району. Від садиби є вихід до Дніпра на власний пляж з бухтою для яхт, а також до прилеглого власного лісу.

Маєток Олі Полякової. Скриншот фото з Мережі

Катерина Осадча: елегантність та дизайн в українському стилі

Телеведуча Катерина Осадча відома своєю вишуканістю та витонченістю, що знайшло своє відображення і в її оселі. Маєток Осадчої, що розташований на 13,5 сотки у котеджному містечку “Сонячна долина” у селищі Романків, вражає своєю елегантністю та стриманістю. Інтер’єр виконаний у класичному стилі з елементами сучасного дизайну. Осадча не намагається вразити надмірною розкішшю, але її маєток однозначно вважається зразком вишуканого стилю.

Маєток Катерини Осадчої. Скриншот фото з Мережі

Софія Ротару: класика та традиції

Легенда української естради, Софія Ротару, зберігає вірність традиціям та класиці. Її маєток відрізняється стриманістю. Ротару обрала стиль, що поєднує в собі елементи класики та сучасності. Після того, як окупанти відібрали її нерухомість у Криму, співачка проживає у садибі в селі П’ятихатки на Київщині разом із сином. Територія маєтку доглянута з любов’ю та старанністю.

Маєток Софії Ротару. Скриншот фото з Мережі

Для одних оселі зірок можуть здаватися зразком вишуканого смаку та стилю, для інших — прикладом надмірності та несмаку. Хоча, смак чи несмак — це питання суб’єктивне.

Популярне

Схожі статті

“Свіжим вітром дмухає”: Марічка Падалко, Лідія Таран і Наталія Мосейчук зробили нові зачіски – імідж 1+1

Склад ведучих на 1+1 доволі стабільний. Глядачі настільки звикли до цих облич, що, здається, начебто вони зовсім не змінюються. Насправді це не так. Падалко, Таран, Мосейчук зробили інші зачіски.

Одна в бабусиній кофті, інша – як з червоної доріжки: Маша Єфросиніна та Оля Полякова показали свої образи

Знамениті "дівчата" Оля Полякова та Маша Єфросиніна вийшли разом у кіно та продемонстрували цікаві образи. Одна виглядає, наче копала картоплю, інша – як з червоної доріжки.

Таке хотів би вчудити кожен: Ольга Цибульська та MamaRika прокаталися на візочку у супермаркеті – 2 відео

Іноді так хочеться повернутися в дитинство й утнути щось таке, від чого адреналін зашкалюватиме. Наприклад, прокататися у візочку по супермаркету. Mamarika та Ольга Цибульська наважилися саме на це.

“Розквітла”: колега Лесі Нікітюк, який замінив Притулу, прокоментував її роман з хлопцем молодшим на 9 років

Не так давно знаменита телеведуча Леся Нікітюк привідкрила таємничу завісу та поділилася з шанувальниками імʼям свого обранця. Колега Лесі, Богдан Шелудяк, не залишився осторонь та дав свій коментар.

Мало хто наважиться одягти такі штани, але Даша Квіткова змогла: колір незвичайний, а ще й черевички чорні

Даша Квіткова, українська блогерка та інфлюенсерка, давно підкорила шанувальників ідеальним почуттям стилю. Нещодавно зірка показала, як правильно стилізувати широкі штани.

“Поради для тих, кому за 60”: як не стати “овочем”, щоб не бути тягарем для дітей та рідних

Зазвичай люди з віком починають переживати, що стають тягарем для власних дітей. Мовляв, безпорадні й не можуть допомагати, як раніше. Щоб уникнути подібної проблеми, дотримуйтеся цих порад.