“Забракували татову спадщину”: образили батьків, узявши інше прізвище Каменських, Ребрик, Артем Пивоваров

В українців заведено, що діти перебувають на прізвищі тата. Але деякі особистості вважають за необхідне відмовитися від спадку й придумати собі щось інше. Серед них Каменських, Ребрик, Пивоваров.

Артем Пивоваров

Дитинство артиста не видалося легким. Народився Тьома в невеличкому місті Вовчанську. Тато покинув родину, коли хлоп’я було ще зовсім маленьким – 3-місячним. Спочатку ще зрідка навідувався, а потім узагалі забув про нащадка.

Артем Пивоваров відмовився від прізвища батька

Десь у 7 рочків хлопчина намагався налагодити контакт із родичами по батьковій лінії, які мешкали в сусідньому районі. Але з цього нічого не вийшло. Тож Артем і взяв прізвище матері, а від батькового відмовився.

Лілія Ребрик

Ведуча мала дівоче прізвище Тодорюк. Чоловік у красуні Андрій Дикий, а вона чомусь Ребрик. Мало того, за паспортом вона не Лілія, а Ліліана. Навіщо знаменитість змінила ім’я та прізвище? Відмовилася від батьківського прізвища Лілія ще до заміжжя.

Лілія Ребрик відмовилася від прізвища батька

Починаючи кар’єру на телебаченні, вирішила, що ім’я має легко запам’ятовуватися. Тож придумала псевдонім. Коли ж вийшла заміж, подумала, що Ліліана Дика звучить ще краще, аніж її сьогоднішнє ім’я. Та не наважилася змінювати, бо це вже пізнаваний бренд.

Настя Каменських

У дитинстві дівчинку всі звали Настя Жмур. Коли вона підросла й вирішила робити співочу кар’єру, втямила, що ім’я звучить доволі немилозвучно. Тож вирішила відмовитися від таткового прізвища.

Настя Каменських відмовилася від прізвища батька

Вибір зробила на користь маминого дівочого. Й не прогадала. Під таким ім’ям артистка в дуеті з Потапом стала зіркою першої величини. А тепер успішно прокладає собі сольну кар’єру.

Популярне

Схожі статті

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.

Всі ми родом з дитинства: як виглядали зірки у безтурботні шкільні роки — Монатік, Полякова, Надя Дорофєєва

У кожного з цих зірок дитинство було різним, та всі несуть із собою мрії, які з'являлися саме в ту пору. І сьогодні цікаво озирнутися на їх минуле та побачити, як тодішні амбіції втілилися в життя.

Парадокс Олі Полякової: їй пасує будь-який колір, а вона обрала саме цей. Стильна зачіска української діви

Відома українська співачка завжди вміла привернути увагу публіки. Протягом довгих років своєї кар'єри вона ходила зі світлим кольором волосся. Чому не наважилась змінити?