39-річна Тіна Кароль створює враження одиначки: чи й справді довкола співачки немає жодного чоловіка

Тіна Кароль сама займається власним продюсуванням. Здається, що поряд ніколи немає чоловіка, який би приголубив та підтримав. Насправді це зовсім не так. Список прихильників зірки довгенький.

Дмитро Тубольцев

З актором і режисером Тіна Кароль замутила, коли їй було всього 18 років. Чоловік був старший на 6 років. Вони прожили разом 3 роки, але про вірність не йшлося. Напередодні “Нової хвилі 2015” дівчина застукала коханого у театрі на поцілунках з іншою. Тому відбувся розрив.

Як виглядають усі чоловіки Тіни Кароль

Кирило Туриченко

Уперше співака, що на 2 роки старший, Тіна побачила ще в 16 років на “Чорноморських іграх”. Але іскорка кохання промайнула між ними під час відбору на “Євробачення 2016”. Свої стосунки юні зірочки приховували від загалу, зустрічаючись на знімній квартирі. Згодом Кирило частенько скаржився, що дівчина розбила йому серце.

Як виглядають усі чоловіки Тіни Кароль

Євген Огір

Тим часом Тіні не було коли сумувати. Вона закохалася у свого продюсера. 2008-го з Євгеном розписалися, повінчалися, ще й стали батьками синочка Веніаміна. Жили в мирі та злагоді, але недовго. За 4 роки в Огіра виявили рак. А у 2013-му 28-річна Кароль стала вдовою.

Як виглядають усі чоловіки Тіни Кароль

Дан Балан

Цей роман розвивався у 2019 році на очах у мільйонів глядачів шоу “Голос країни 9”. Зіркові тренери постійно обмінювалися компліментами та ніжними поглядами. Разом співали, танцювали, влаштовували сцени ревнощів.

Як виглядають усі чоловіки Тіни Кароль

Дан навіть познайомив Тіну зі своєю мамою Людмилою. Тож нікому й на думку не спало, що все це просто гра на публіку. Але проєкт закінчився, а голубки так і не стали на весільний рушник, зайнявшись кожен своїми справами.

Дмитро Жук

Фани зірки почали шукати залицяльників у найближчому колі зірки. Спочатку патякали про роман артистки з гітаристом Антоном Поповим. Потім дісталися до балету. З хореографом Жуком Тіна познайомилася під час проєкту “Танці з зірками”. Дмитро став частенько з’являтися на підтанцьовуванні у співачки.

Як виглядають усі чоловіки Тіни Кароль

Їх бачили удвох на прогулянці київськими вулицями. Вони разом із сином Кароль обідали в ресторані. Звісно, подібні обставини наштовхнули широкий загал на певні роздуми. Але зірка, як завше, зберігає мовчанку й лише таємниче усміхається.

Популярне

Схожі статті

Орхідея зацвіте, як “божевільна”: досвідчені садівники заявили, що для цього знадобиться лише кубик льоду

Щоб змусити орхідею, щойно зав'яне, зацвісти знову, не треба купувати дорогих добрив. Просто дістаньте з морозилки кубик льоду, і ваша підопічна на підвіконні неначе зшаленіє.

Беру склянку кефіру та 1 яйце. Пухкий і соковитий пиріг з Італії з неповторним смаком – просто і смачно

Пиріг за цим рецептом готується буквально 2 хвилини + час на випічку. При цьому він виходить дуже пухким, повітряним і вологим як кекс. Рецепт з доступних продуктів.

Потап зізнався, що планує стати батьком п’ятьох дітей: Настя Каменських народить, чи візьмуть прийомних?

43-річний Потап зізнався, що мріє стати багатодітним батьком. За його словами, він планує п'ятьох нащадків. Один син у артиста вже є, а ще чотирьох має народити його дружина Настя Каменських.