Акторка “Дизель шоу” Яна Глущенко показала свого “підстаркуватого” чоловіка: йому вже 40 років, вірите?

Українська зірка "Дизель шоу" Яна Глущенко показала, як зараз виглядає її чоловік. Якому сьогодні виповнилось 40 років – ювілей нарешті святкують у рідному колі сім'ї.

Зірка “Дизель шоу” Яна Глущенко сьогодні привітала свого чоловіка, концертного директора “Дизель шоу”, Олега Збаращука зі святом – родина сьогодні святкує ювілей батька – 40 років. Яна привітала його у своєму блозі та опублікувала милу фотографію, де пара обіймається та позує на камеру:

“Сонечко, вітаю тебе з днем народження. Тобі сьогодні 40 років. Люблю тебе, вже мій трішечки підстаркуватий чоловік”.

Акторка "Дизель шоу" Яна Глущенко показала чоловіка-ювіляра
Акторка “Дизель шоу” Яна Глущенко показала чоловіка-ювіляра

Після цього акторка показала, як вони родиною – разом із чоловіком та маленьким сином Тамерланом кудись їдуть – скоріш за все проводити час разом та святкувати подію.

Нещодавно пара відсвяткувала річницю – 7 років разом, тоді Яна привітала свого чоловіка та зізналась, що за останні роки вони нарешті разом можуть відсвяткувати це.

Пара має маленького сина, з яким Яні довелося на початку повномасштабного вторгнення покинути країну та залишити чоловіка в Україні. Олег став волонтером та допомагав пораненим бійцям, він вивозив людей з передової та допомагав добратися до пунктів, де можуть надати медичну допомогу.

Яна розповідала ситуацію, коли чоловік знаходився на передовій та розмовляв з нею по телефону, в один момент Олег гучно закричав всім бігти в укриття і після чого одразу перервався зв’язок, тоді хвилини очікування для Яни пройшли наче вічність, вона дуже сильно перелякалась за чоловіка, який потім одразу передзвонив жінці та продовжив розмову нібито нічого й не було, чим сильно здивував жінку.

Яна ділилась, що в перші дні війни чоловік залишився у Вінниці та приймав евакуаційні потяги, допомагав біженцям, привозив їжу та надавав можливу допомогу. Після двох місяців чоловік почав їздити на схід країни у медичному складі, спочатку, як водій, а потім вже й навіть зміг очолити медичну команду рятівників, які перевозили поранених бійців.

Тоді чоловік не зізнався дружині, що поїде у саме пекло у Донецьку область та приховав від неї свої плани. Але коли вже приїхав на лінію зіткнення, зізнався дружині чим надалі планує займатися та як буде допомагати бійцям армії.

Зараз родина виховує 6-річного хлопчика та намагаються якомога більше часу проводити разом, поруч один з одним, в колі родини.

Акторка "Дизель шоу" Яна Глущенко показала чоловіка-ювіляра
Акторка “Дизель шоу” Яна Глущенко показала чоловіка-ювіляра

Популярне

Схожі статті

Хто наразі став талісманом Тоні Матвієнко: сивочолий Мірзоян спостерігає за романом з Романом своєї дружини

Світ шоу-бізнесу завжди потребує сенсацій, і життя зірок неминуче опиняється під прицілом журналістів та фанатів. Кожен крок, погляд чи навіть випадкова зустріч можуть перетворитися на гарячу новину.

Шукала простий рецепт смачної здоби. Знайшла, спробувала, оцінила на всі 100: рогалики з яблуками у духовці

Часто хочеться напекти здобних смаколиків, але не всі рецепти здоби ідеальні. Сьогодні пропонуємо вам приготувати яблучні рогалики з тіста, яке вам точно сподобається.

Всі ми родом з дитинства: як виглядали зірки у безтурботні шкільні роки — Монатік, Полякова, Надя Дорофєєва

У кожного з цих зірок дитинство було різним, та всі несуть із собою мрії, які з'являлися саме в ту пору. І сьогодні цікаво озирнутися на їх минуле та побачити, як тодішні амбіції втілилися в життя.