facebook

Сюрприз для всіх і Кацуріна: 34-річна Дорофєєва сховала під балахоном живіт, в якому народиться нове життя

34-річна співачка Надя Дорофєєва довгий час відкладала материнство на потім. Та, вийшовши заміж вдруге за Мішу Кацуріна, вона зрозуміла, що готова стати мамою.

Надя Дорофєєва – одна з найвідоміший українських співачок, яка зараз знаходиться на піку популярності. Та крім кар’єри, Дорофєєва дивує публіку й своїм особистим життям.

Так, в березні 2022-го року Надя несподівано оголосила про розлучення зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом після семи років шлюбу. Пізніше виявилося, що співачка покинула Дантеса заради друга сім’ї ресторатора Михайла Кацуріна. Вже через рік Дорофєєва і Кацурін одружилися і зіграли таємне весілля, про яке знакли лише обмежена кількість людей.

Михайло Кацурін на своїй Інстаграм-сторінці вирішив показати Дорофєєву з сином
Дорофєєва вийшла заміж за Мішу Кацуріна

Будучи у шлюбі з Дантесом, Надя Дорофєєва зізнавалася, що не спішить стати мамою. Співачка ставила кар’єру на перше місце, а батьківство відкладала на далеке майбутнє.

Та, коли співачка вийшла заміж вдруге, її позиція змінилася. У недавньому інтерв’ю Надя зізналася, що вже хоче власних дітей і мріє народити сина.

Після цього зізнання прихильники співачки почали за нею активно слідкувати і придивлятися до її форм. Останнім часом Дорофєєва почала публікувати фото, де вона позує в дуже вільному одязі, який приховує її живіт. Саме тому, прихильники почали підозрювати, що Дорофєєва може бути вагітною.

Так, на днях у свої сторіс Дорофєєва оприлюднила знімок, на якому вона позує у просторих білих штанах та кофтині, яка більша на кілька розмірів і кепці. Такий одяг міг би приховати навіть вагітний живіт.

Надя Дорофєєва в балахоні натякнула на вагітність
Надя Дорофєєва в балахоні натякнула на вагітність

Нагадаємо, нинішній чоловік Дорофєєвої Міша Кацурін має двох дітей від попереднього шлюбу. Донька Саша та син Іван після розлучення залишилися жити зі своєю мамою, та Кацурін регулярно забирає дітей на вихідні і проводить з ними багато часу. Надя Дорофєєва також гарно ладнає з дітьми і піклується про них.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.