Брови без ламінування, шкіра без “тоналки”: ви будете вражені виглядом обличчя Насті Каменських без макіяжу

Настя Каменських виклала в мережу ранкові фото без макіяжу. Співачка показала, у якому вигляді їздить до спортзалу. Також Каменських подякувала Потапу за приємний сюрприз.

З чого починається ваш день? З душу та кави? Може з прогулянки чи пробіжки парком? У Насті Каменських все починається з процедур краси та спортзалу. Ну а спортзал — не місце для макіяжу. Тому, виставляючи в сторіз ранкові фото Каменських вирішила постати перед підписниками “у всій красі”, не використовуючи жодних фільтрів.

На сторінці виконавиці чимало світлин “аля без макіяжу”, але, якщо придивитися ближче, помітно, що вона просто нафарбувалася таким чином, щоб виглядати природно. Фото ж зі свіжої сторіз — це справді вигляд 37-річної Каменських без косметики.

Настя Каменських вразила своїми фото без макіяжу
Настя Каменських вразила своїми фото без макіяжу

Раніше співачка поділилася постом, в якому розповіла про щоденну рутину. Настя Каменських починає свій ранок з налаштування на позитив. Вона називає кожен день — можливістю бути кращою версією себе.

“Цінуємо кожен момент, живемо тут і зараз”, — говорить виконавиця.

Далі за розкладом у співачки — догляд за обличчям. Вона очищає шкіру, зволожує її, робить масаж обличчя.

Після цього Настя Каменських випиває склянку води і займається фізичними вправами. Лише після цього — час для сніданку.

Пізніше починається щоденна робота. Тут без макіяжу співачці не обійтися. І все це теж знайшло відображення в сторіз Каменських.

Ділиться виконавиця у розповідях в Instagram не лише щоденною рутиною та робочими моментами, а й особистим та приємними митями з коханим. Наприклад, в одній з останніх сторіз Настя Каменських виклала відео. На ньому співачка тримає в руках кошик з фіолетовими та білими квітами. Каменських позначила у цій розповіді Потапа і підписала її іспанською: “Gracias mi amor” (“Дякую, коханий”).

Настя Каменських вразила своїми фото без макіяжу
Настя Каменських вразила своїми фото без макіяжу

Щоправда, не всі користувачі соцмереж поділяють ранковий позитив Насті. Поряд зі схвальними коментарями під постом про щоденні ритуали, де користувачі захоплюються фігурою співачки, можна побачити і “ложку дьогтю”. Наприклад, хтось питає: “Мотивація в Україні чи десь там?”, натякаючи на тривале перебування Каменських за кордоном.

Популярне

Схожі статті

Донька Алена Делона розповіла про перший період життя без батька: “Місяць без моєї руки у твоїй”

Минув місяць з того дня, як великий Ален Делон пішов у вічність, і цей час став особливо важким для його доньки Анушки. Кожен, хто втрачав рідних, добре знає, як болісно переживати саме перші дні.

Тіна Кароль перехопила естафету від Pianoбоя: поп-діва буде обирати пісні для Нацвідбору на Євробачення

Українська поп-діва Тіна Кароль отримала почесну роль музичної продюсерки Нацвідбору на Євробачення-2025, замінивши на цій посаді Дмитра Шурова, всім відомого як Pianoбой.

Я й не здогадувалась, що можна зробити це так просто: з фаршу, грибів та сиру готую шикарний соковитий рулет

Соковитий рулет із фаршу, грибів та сиру – це справжня знахідка для тих, хто хоче здивувати дорогих їдоків чимось особливим. Такий рулет виходить надзвичайно ароматним і ніжним.