facebook

Настала баштанна ера – цим гріх не скористатися: насолодилися кавуновим смаком Клопотенко, Кароль, Варлей

Коли достигають кавуни, гріх не скористатися слушним моментом і не влаштувати фотосесію з цією запашною ягодою. Клопотенко, Кароль, Альона Альона, Варлей так і вчинили.

Євген Клопотенко

У рамках ініціативи “Вкрадене мистецтво…” ресторатор знявся з кавуном, відтворивши сюжет картини Миколи Писанка “Щедрість”. Митець останніми роками жив у Генічеську, а кавуни на його картині відображали символ Херсонщини. Тепер же стали символом спротиву російській агресії.

Знаменитості влаштували фотосесію з кавуновими скибочками

Тіна Кароль

Складається враження, що на городі в Тіни Кароль росте все. Ось і кругленьким кавунчикам знайшлося місце. Тож можна похвалитися перед широким загалом солідним врожаєм баштанних культур. Дбайлива городниця пояснила, що висадити кавунчики на обійсті її попросили Tvorchi.

Знаменитості влаштували фотосесію з кавуновими скибочками

Alyona Alyona

Реперка знялася в купальнику, смачно наминаючи скибочку кавуна, у відповідь на сексистські заяви Володимира Остапчука щодо “неідеального” тіла жінки. Артистка наголосила, що ноги без волосся в неї блищать, але живіт не дає можливості це побачити, оцінивши себе за шкалою шоумена на 9 з 10. На думку Альони Савраненко, кожен має право вирішувати, яким чином доглядати за своїм тілом.

Знаменитості влаштували фотосесію з кавуновими скибочками

Вікторія Варлей

Учасниця шоу “Холостяк 12” знялася для чоловічого глянцю. У Playboy серед інших світлин, зроблених біля басейну, зокрема, присутнє й фото з кавуном. Жінка продемонструвала свою струнку фігуру. Натомість волосся приховала за шапочкою для плавання. Потрапити у “Плейбой” у 38 років – це ще треба потрудитися. Звісно, без численної пластики тут не обійшлося. Натомість результат того вартий.

Знаменитості влаштували фотосесію з кавуновими скибочками

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.