facebook

Високий та стрункий: Наталія Могилевська нарешті показала, як виглядає її чоловік, з яким виховує доньок

Наталія Могилевська вкотре підтвердила, що справжнє щастя не завжди потребує публічності, але коли приходить певний час, ним можна і поділитися.

Наталія Могилевська завжди вміла тримати своє особисте життя якомога далі від публічного ока. Проте нещодавно співачка вирішила зламати цю таємничість і вперше показала свого чоловіка, з яким разом виховує доньок.

Протягом тривалого часу співачка тримала свого чоловіка подалі від камер і соцмереж, захищаючи приватність родини. Відомо лише, що вона знайома з Валентином багато років.

Наталія Могилевська з дітьми та чоловіком. скриншот фото з Мережі

Перший публічний показ

Нещодавно Могилевська вирішила поділитися зі своїми шанувальниками радісною подією – вона опублікувала спільне відео з чоловіком на своїй сторінці в Instagram.

 

Це стало справжньою сенсацією, адже раніше шанувальники могли лише здогадуватися, як виглядає обранець співачки.

На відео, яке Наталія супроводила теплими словами про свою родину, її чоловік постав у стильному образі – високий, стрункий і харизматичний, він одразу привернув увагу публіки. Шанувальники почали активно коментувати фото, відзначаючи, як добре виглядає пара разом і висловлюючи своє захоплення їхнім виглядом.

“Передивлялась ваше відео кілька разів! Ви дуже хороша мама, і у вас гарний коханий чоловік!”, – пише один. ” Ви неймовірні!”- відгукується інший.

Публікація викликала справжню бурю емоцій серед підписників Могилевської. Багато хто відзначав, що пара виглядає щасливою та гармонійною, а також висловлював свою радість за співачку, яка знайшла своє кохання. Дехто навіть зазначав, що чоловік Наталії нагадує їм відомих акторів чи моделей, завдяки своїй статурі та зовнішньому вигляду.

Шанувальники також не могли не звернути увагу на те, як бережно Наталія ставиться до свого сімейного життя. Багато хто підкреслював, що такий підхід заслуговує на повагу, та зазначав, що “щастя любить тишу”.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.