“Дублер живе зі мною в одній спальні”: Тіна Кароль довела, що самостійно може стати на голову без допомоги

Тіна Кароль має бездоганну розтяжку, яку вже неодноразово демонструвала та вражала. Але на цей раз, співачка вирішила довести, що може більше – стати на голову самостійно, без допомоги.

Співачка Тіна Кароль продовжує вражати прихильників своєю спортивною фігурою у 39 років. Нещодавно артистка опублікувала відео, де вона показувала складний рівень розтяжки, який повторила у вагоні-купе, поки їхала з гастролей.

Тоді Кароль зібрала на себе достатню увагу, більшість людей була вражена та підтримала співачку, а інша частина засумнівалась, що все це може зробити самостійно Кароль, тому вирішили не промовчати та “відкрити очі” іншим. На що відреагувала Тіна – спокійним та розважальним відео, де реагувала на коментарі.

Співачка пожартувала, що звісно в неї є дублер, який дуже схожий на неї, ба більше, наче б то він живе з ній одній кімнаті та спить в одному ліжку.

“Живе зі мною в одній кімнаті”.

Після чого Кароль вирішила «поставити на місце» тих, хто не повірив та засумнівався в тому, що співачка здатна на подібне та зняла ще одне відео, де вона робить складну стійку – на голові, все записала в одному кадрі, аби люди побачили, що це дійсно Тіна.

На відео Кароль у тренувальному залі у себе вдома та починає свій звичайний ранок –

“Починаємо ранок не з кави, а з себе”.

Тіна Кароль стала в стійку на голові без допомоги
Тіна Кароль стала в стійку на голові без допомоги

Співачка розминає шию та плечі спортивними вправами і стає на голову, тримаючись ладонями за підлогу – жінка робить небезпечний трюк, на якому впевнено тримає ноги під прямим кутом, при цьому залишається такою ж елегантною.

Співачка вже декілька років займається йогою, як вона розповідала, після виступів дуже складно відновлювати тіло, а такими вправами вона допомагає постійно тримати м’язи в тонусі та після цього краще себе почуває після годинних концертів.

Тіна почала вивчати цю сферу самостійно, за звичайними відео-роликами з інтернету та дійшла до четвертого рівня йоги за декілька років. Співачка неодноразово показувала вже бездоганні стійки та свою гнучкість, в якій вдається жінці все також тримати баланс та впевненість.

Нещодавно Кароль змагалась з Дашою Квітковою, яка активно тренується вже понад двох років та приділяє багато часу спорту – тоді Тіна вразила блогершу своїми вправами, які дівчина не змогла повторити.

Тіна Кароль стала в стійку на голові без допомоги
Тіна Кароль стала в стійку на голові без допомоги

Популярне

Схожі статті

Олена Мозгова, Вікторія Мартинюк, Марія Яремчук: всі жінки Пономарьова, з якими він має спільну історію

Олександр Пономарьов має цікаву творчу діяльність і ще цікавіше особисте життя. Що відомо про кожну з жінок, яка вплинула на нього, як на особистість?

Мама знайшла рецепт зі старого записника, а мені сподобалось: овочевий салат “Десятка” в банках на зиму

Якщо ви хоч раз готували салати на зиму, то, напевно, вже знаєте про дивовижний і дуже простий у приготуванні салат "Десятка". Він отримав свою назву завдяки ідеальній пропорції інгредієнтів.

Справжні квашені помідори на зиму “Як із бочки”: такі можна зберігати навіть в квартирі або на балконі

Квашені помідори, приготовані за цим рецептом, можуть зберігатись протягом довгого часу в умовах звичайної квартири. Достатньо просто дослухатись до порад, описаних у статті.