“Надто схудла” та “знову червона помада”: чим 39-річна Тіна Кароль не вгодила підписникам цього разу

Поки одні зірки інтенсивно намагаються схуднути після перекусів у час напружених робочих графіків, відпочинку та пікніків, Тіна Кароль "отримує на горіхи" від підписників через надмірну стрункість.

Чимало несхвальних відгуків отримали останні пости Тіни Кароль в Instagram. Підписники критикують співачку за вагу. Вони звертають увагу на те, що Кароль помітно схудла.

При цьому, одні користувачі висловлюють хвилювання з приводу стану здоров’я артистки, а інші ж — відверто хейтять її. Наприклад, під постом з фотографіями, на яких співачка позує в чорному лаконічному костюмі вільного крою одна з користувачок мережі написала: “На Тіні зараз будь-який одяг має вигляд oversize, якщо він не з дитячого відділу”.

Підписники Тіни Кароль розкритикували співачку за вагу
Підписники Тіни Кароль розкритикували співачку за вагу

Одна з підписниць взагалі заявила, що в Україні є багато талановитіших артистів, образ Тіни Кароль є надто провокативним, а синові співачки має бути соромно за таку матір.

Критикують виконавицю і за макіяж. Наприклад, фанатам вже “приїлися” червоні губи співачки. “Мені подобається мейкап без червоної помади”, — написала одна з підписниць зірки.

Попередні дописи Кароль також містять коментарі на зразок “Щось красиво-комічне” та критику щодо надто відвертого образу Тіни.

“Судячи з коментарів, всіх більше вразили образ і фігура Тіни, ніж її пісня. Сама декілька раз переглянула, намагаючись послухати, але жодного разу не вийшло сконцентруватись саме на пісні”, — пише одна з користувачок соцмережі.

Крім того, користувачі мережі нарікають на те, що Тіна Кароль надто ретельно приховує своє особисте життя. Широкому загалу відомо достатньо мало про родину співачки, її стосунки, побут.

“Покажи свій будинок, покажи друзів, покажи як ти жартуєш, готуєш на кухні, вечеряєш, спілкуєшся з сім’єю”, — написала одна з фанаток артистки.

Хоч про особисте життя співачки відомо мало, своє щоденне життя Кароль іноді демонструє у соцмережах. Днями співачка відновила свої заняття з військового вишколу. Кадрами тренувань у таборі разом з ветеранами бригади “Азов” виконавиця поділилася у сторіз в Instagram. На початку літа Тіна також пройшла курс з тактичної медицини.

Підписники Тіни Кароль розкритикували співачку за вагу
Підписники Тіни Кароль розкритикували співачку за вагу

Популярне

Схожі статті

Де сьогодні Віктор Андрієнко, український батько “Шоу довгоносиків”: він тривалий час працював на росіян

Сьогодні Віктор Андрієнко — це не просто актор, а людина, яка пройшла складний шлях, залишившись улюбленцем глядачів різних поколінь — як тих, хто пам'ятає "Шоу довгоносиків", так і молоді.

Павло Зібров з нагоди 30-ї річниці ніжно та романтично звернувся до коханої жінки: “Наші долі повінчані”

Як відомо, шлюби укладаються на небесах. Для когось ця фраза є досить банальною, заїждженою, тільки не для родини Марини та Павла Зібрових, які днями відсвяткували круглу дату свого вінчання.

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.