“Це все складно”: багатодітна матуся Джамала показала свого третього сина Аліма – росте як на “дріжджах”

Співачка Джамала показала, як зараз виглядає її двомісячний син, з яким вона проводить час як вдома, так і на роботі – маленький вже встиг відвідати Францію разом із матусею.

Українська співачка Джамала нещодавно стала мамою втретє, таким чином артистка стала багатодітною мамою – в неї три сини, три хлопчики. Співачка перебуває у шлюбі з кримським татарином Бекір Сулеймановим, у 2018 році Джамала народила первістка Емір-Рахмана, а під час пандемії коронавірусу другу дитину – у 2020 році Селім-Гірая.

Третій хлопчик співачки народився майже на сцені. За день до пологів співачка мала виступ на сцені та навіть встигла отримати нагороду, а вже на наступний день перебувала у пологовому та народжувала третю дитину.

Джамала недовго сиділа вдома з маленьким сином, вона не робить паузу в кар’єрі, а лише продовжує працювати з малечею на руках. Так співачку запросили на відкриття Олімпіади в Парижі, куди вона прилетіла разом із новонародженим сином та працювала буквально з ним на руках.

Поки співачці робили макіяж та зачіску, вона годувала немовля. А потім, коли довелось залишити дитину на няню, Джамалі доводилось в будь-яких місця сцежувати молоко, аби нагодувати сина.

Джамала показала свого двомісячного сина Аліма
Джамала показала свого двомісячного сина Аліма

На обличчі Джамали завжди посмішка та гордість за себе, що вона не опускає руки та продовжує працювати навіть з дитиною на руках. Але, як би все не здавалось, перший час після народження дитини складний та стомлюючий, тому співачка не приховує, що все це звісно складно, вона має багато недосипу та іншого. Головне розуміти чим ти жертвуєш та раді чого, раді кого.

Днями тому співачка показала, як зараз виглядає двомісячний син, як сильно він підріс та як змінився. І нагадала, що триває Всесвітній тиждень грудного вигодування до 7 серпня.

Джамала підтримала жінок, які теж годують дітей своїм молоком та звернулась до прихильників, аби ті давали гідну підтримку матусі у будь-яких ситуаціях.

“Це такий труд. У Всесвітній тиждень грудного вигодовування підтримай всіх матерів, яким сьогодні особливо потрібні теплі слова, турбота та атмосфера розуміння”.

Джамала показала свого двомісячного сина Аліма
Джамала показала свого двомісячного сина Аліма

Популярне

Схожі статті

Справжні квашені помідори на зиму “Як із бочки”: такі можна зберігати навіть в квартирі або на балконі

Квашені помідори, приготовані за цим рецептом, можуть зберігатись протягом довгого часу в умовах звичайної квартири. Достатньо просто дослухатись до порад, описаних у статті.

Ці жінки народили легенд: ви ахнете, побачивши, як виглядають мами Наталії Могилевської і Світлани Лободи

Мама – найближча і найрідніша людина для більшості людей. Матері Наталії Могилевської та Світлани Лободи зіграли важливу роль у житті своїх доньок.

Колись була киянкою: як змінилася Наташа Корольова, яку у 90-х знав кожен, а тепер на неї соромно дивитись

Багато років тому Наташа Корольова була популярною українською співачкою та відомою киянкою. Що стало із зіркою зараз і де вона будує своє життя далі?