facebook

Вадим “Поляков” і Валентин “Могилевський”: як виглядають чоловіки співачок – “сивочолий” і “голомозий”

Чоловіки Наталії Могилевської та Олі Полякової надають перевагу бути в тіні у своїх зіркових дружин і уникають публічності. Як виглядають обранці артисток – далі у матеріалі.

Дуже часто другі половинки відомих людей не хочуть привертати до увагу, бути публічними та відомими. Так, чоловік Олі Полякової, з яким вона живе вже 20 років, ніколи не з’являється з нею на світських заходах та не дає інтерв’ю. А чоловік Наталії Могилевської взагалі проти, аби співачка публікувала його фото в соціальних мережах.

Чоловік Полякової

Відома українська співачка Оля Полякова поїхала відпочивати за кордон із подругою та без чоловіка
Як виглядає чоловік Олі Полякової

Вадим Буряковський – чоловік Олі Полякової, з яким вона у шлюбі вже 20 років. Вадим – відомий київський бізнесмен, він старший за свою зіркову дружину на 15 років. Коли молода Полякова познайомилася з Буряковським, він знаходився у шлюбі з іншою жінкою. Втім, це не завадило Олі закрутити з ним роман. Коли молода співачка завагітніла, Буряковський розлучився з першою дружиною і повів під вінець коханку.

Як виглядає чоловік Олі Полякової

Варто відзначити, що своєму успіху Оля Полякова завдячує саме своєму чоловіку. Співачка не приховує, що Буряковський вклав у неї купу грошей і допоміг просунутися на велику сцену.

Чоловік Могилевської

Як виглдає чоловік Наталії Могилевської
Як виглдає чоловік Наталії Могилевської

Наталія Могилевська багато років поспіль була самотньою. Та за останні 2 роки її життя різко змінилося – у неї з’явився чоловік та донечки, яких вона удочерила.

Стосунки з таємничим Валентином у Могилевської почалися після початку повномасштабної війни з України. Тоді давній знайомий співачки, який родом з України, але багато років поспіль жив у США, вирішив повернутися на Батьківщину. Він почав працювати у тому ж волонтерському штабі, що й і Могилевська. Там і закрутилися їхні стосунки.

Перебуваючи у відносинах з Валентином, Могилевська наважилася удочерити дітей. Зараз співачка зізнається, що відчуває себе як ніколи щасливою.

За 2 років стосунків з Валентином Могилевська жодного разу не виходила з ним у світ і не публікувала спільних фото. Співачка зізнається, що чоловік проти публічності. Та нещодавно в Мережі з’явилося фото таємничого обранця співачки.

Так, блогерка Наталія Городова, яка була на святкуванні дня народження Могилевської, опублікувала відео у своєму блозі, на якому видно чоловіка.

Як виглдає чоловік Наталії Могилевської
Як виглдає чоловік Наталії Могилевської

Валентин – високий, імпозантний чоловік з сивим волоссям та в окулярах. Помітно, що він трохи старший за Могилевську, про що раніше й розповідала співачка в інтерв’ю.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.