“Звичайний, як всі чоловіки”: прихильники Могилевської очікували великого статного чоловіка, а він – простий

Чоловік Наталії Могилевської випадково "засвітився" та виявився звичайним чоловіком, що не очікувала публіка – без пафосу, без зайвого, звичайна людина.

Співачка Наталя Могилевська все життя була у пошуках того самого кохання, але чомусь артистці завжди “не везло” та знайти гідного для себе чоловіка було складно.

Проте кохання завжди було поруч, якого потрібно було просто дочекатись. У 2022 році Наталя одружилась зі своїм сусідом Валентином та повідомила про це невдовзі до початку повномасштабного вторгнення.

Але подробиці особистого життя Наталя не поспішає розповідати, як і знайомити прихильників зі своїм чоловіком – співачка досі тримає в секреті свого коханого, його обличчя та хто він по життю.

Наталя Могилевська показала свого чоловіка, за якого вийшла заміж
Наталя Могилевська показала свого чоловіка, за якого вийшла заміж

Головне, що ця людина стала для Наталії опорою та подарувала їй в житті найцінніше, те, чого так довго хотіла співачка – дітей. Власних Могилевська не народила, тому подружжя всиновило двох донечок на початку повномасштабного вторгнення.

По розповідях співачки, старшій дівчинці доводилось рятувати молодшу неодноразово. Зараз вони разом живуть вже два роки, маленька ходить до садка, старша до школи.

Нещодавно родина поїхала на відпочинок, тоді Наталя вперше показала обличчя старшої доньки, проте намагається все одно приховувати їх, аби у доньок було менше уваги через популярність матусі.

А чоловік Наталії “засвітився” все ж таки та показав обличчя – випадково та скоріш за все не було все так задумано, але мережі швидко підхопили фото, як Валентин вітає свою дружину з днем народження, який був днями тому та виносить для неї святковий великий торт зі свічками. Тим самим потрапляючи на відео гостей свята.

Наталя Могилевська показала свого чоловіка, за якого вийшла заміж
Наталя Могилевська показала свого чоловіка, за якого вийшла заміж

Наталя задуває свічки та загадує найцінніше бажання. Також у цей день старша донечка зворушливо привітала матусю, що опублікувала Наталя у себе на сторінці:

“Я дуже хочу подякувати своїй душі – мамі. Я хочу подякувати мамі, тому що я ніколи не була така щаслива”.

Чоловік Наталії Могилевської виявився простим та звичайним, без зайвого пафосу, але дуже важлива у житті самої співачки.

Популярне

Схожі статті

Справжні квашені помідори на зиму “Як із бочки”: такі можна зберігати навіть в квартирі або на балконі

Квашені помідори, приготовані за цим рецептом, можуть зберігатись протягом довгого часу в умовах звичайної квартири. Достатньо просто дослухатись до порад, описаних у статті.

Ці жінки народили легенд: ви ахнете, побачивши, як виглядають мами Наталії Могилевської і Світлани Лободи

Мама – найближча і найрідніша людина для більшості людей. Матері Наталії Могилевської та Світлани Лободи зіграли важливу роль у житті своїх доньок.

Колись була киянкою: як змінилася Наташа Корольова, яку у 90-х знав кожен, а тепер на неї соромно дивитись

Багато років тому Наташа Корольова була популярною українською співачкою та відомою киянкою. Що стало із зіркою зараз і де вона будує своє життя далі?