Не носить обручку і обіймає крихітку: Настя Каменських викликала фурор в Мережі змінами у своєму житті

Українська співачка Настя Каменських показала обручку, але не від чоловіка Потапа і тримала на фото милого малюка – що приховує подружжя від прихильників?

Настя Каменських і Потап разом вже дуже давно, співаки довгий час перебували в одному гурті, а після того, як він розпався, одружилися. У 2017 році пара розписалась у Лас-Вегасі, США. Ця подія була незапланованою та спонтанною, тоді Потап просто сказав майбутній дружині, що в неї є три години аби зібратися на церемонію.

Настя Каменських показала, чи носить обручку від Потапа
Настя Каменських показала, чи носить обручку від Потапа

А потім через два роки пара зіграла гучне весілля у передмісті Києва – на природі, з купою гостей, красивими фотозонами та великою програмою. На подію завітали відомі та поважні люди, зірки шоу-бізнеса. Весілля проходило у ніжних тонах – все було бежевого відтінку.

Пара проживала разом у передмісті Києва, у закритому котеджному елітному районі, але 2022 рік змінив все – чоловік Насті довго не був в Україні та виїхав за кордон і досі проживає у Німеччині, подорожує Європою.

Настя Каменських показала, чи носить обручку від Потапа
Настя Каменських показала, чи носить обручку від Потапа

А Каменських почала підкорювати латинську Америку та Європу своїми запальними піснями іспанською мовою, тепер вона стала зіркою не лише в Україні. Зараз співачка не знаходиться постійно в одній країні, вона подорожує між Америкою, Європою та батьківщиною.

Сьогодні Настя опублікувала фото, на якому рекламує ювелірні прикраси українського бренду, але на руці жінки немає весільної обручки, яку подарував їй чоловік. Вона обіймає маленького песика та щиро посміхається. На що прихильники відреагували, що Каменських наче обіймає маленьку дитину.

Настя Каменських показала, чи носить обручку від Потапа
Настя Каменських показала, чи носить обручку від Потапа

Нещодавно співачка випустила новий альбом з українським співаком Островським “Гріхи”, пісні запалили публіку та розпалили вогонь на сцені, тепер кожен виступ дуету спекотний та яскравий.

Тим часом Потап намагається привернути увагу дружину навіть за кілометри відстані та нещодавно подарував дружині великий візочок з квітами, чим поділилась у своєму блозі Каменських та подякувала Потапу, підписавши його як своє кохання.

Тож, всі чутки навколо розлучення української пари не є дійсністю та лише залишаються чутками.

Популярне

Схожі статті

Справжні квашені помідори на зиму “Як із бочки”: такі можна зберігати навіть в квартирі або на балконі

Квашені помідори, приготовані за цим рецептом, можуть зберігатись протягом довгого часу в умовах звичайної квартири. Достатньо просто дослухатись до порад, описаних у статті.

Ці жінки народили легенд: ви ахнете, побачивши, як виглядають мами Наталії Могилевської і Світлани Лободи

Мама – найближча і найрідніша людина для більшості людей. Матері Наталії Могилевської та Світлани Лободи зіграли важливу роль у житті своїх доньок.

Колись була киянкою: як змінилася Наташа Корольова, яку у 90-х знав кожен, а тепер на неї соромно дивитись

Багато років тому Наташа Корольова була популярною українською співачкою та відомою киянкою. Що стало із зіркою зараз і де вона будує своє життя далі?