facebook

Юрій Горбунов – по “Катям”: чоловік Катерини Осадчої засвітився в компанії української зірки серіалу “Кухня”

Відомий український ведучий Юрій Горбунов зустрівся з відомою актрисою. Знаменитість стала популярною після знімань у телесеріалі "Кухня" російського виробництва.

Юрій Горбунов, відомий український ведучий та актор, крім основної професійної діяльності, також встигає займатись веденням особистого блогу. Нещодавно в соціальній мережі Інстаграм знаменитість розмістив світлину, на якій показався в обіймах відомої актриси.

Горбунов зустрівся з Кузнецовою

На Інстаграм-сторінці Юрія Горбунова з’явилась нова фотографія, на якій він позує поруч із Катериною Кузнецовою. Популярною актриса стала багато років тому, коли знялась у серіалі “Кухня”. Нині знаменитість працює в Україні.

На кадрі можна побачити, як Юрій Горбунов і Катерина Кузнецова притулились одне до одного та позують на камеру. Зіркові колеги виглядали щасливими та усміхались. Про причини своєї зустрічі вони не повідомили, а тому про них можна лише здогадуватись.

Український ведучий Юрій Горбунов зустрівся з актрисою з України Катериною Кузнецовою
Український ведучий Юрій Горбунов зустрівся з актрисою з України Катериною Кузнецовою

Можна припустити, що Юрій Горбунов і Кузнецова зустрілись заради знімань спільного проєкту або ж із благодійними намірами. Хай там як, але яскраве спільне фото знаменитостей точно розвеселило їхніх шанувальників і підписників Горбунова.

Нагадаємо, що Катерина Кузнецова раніше знімалась і працювала в росії, проте з початком повномасштабного вторгнення зірка розірвала будь-які робочі стосунки з російськими продюсерами та режисерами. Нині зірка залишається в Україні та працює в українському кінематографі.

Український ведучий Юрій Горбунов зустрівся з актрисою з України Катериною Кузнецовою
Український ведучий Юрій Горбунов зустрівся з актрисою з України Катериною Кузнецовою

Так, наприклад, нещодавно Катерина Кузнецова почала працювати над новим проєктом разом із Тарасом Цимбалюком. Разом актори знімаються у головних ролях у телесеріалі “Кохання та полум’я”.

Популярне

Схожі статті

Фітнес-тренер поділився рецептом корисного брауні без цукру та глютену: їм солодке та худну на очах

Якщо ви дотримуєтеся здорового харчування, а солодкого хочеться, рецепт корисного брауні без цукру та глютену допоможе вам не порушувати дієту, але скуштувати смачненького.

Як виглядає син Олега Винника і Таюне: побачила це фото і одразу зрозуміла – це нащадок повелителя вовчиць

Відомий український співак Олег Винник – загадкова особистість, якщо мова йде про його особисте життя та родину. Втім, приховати правду про сина знаменитості не вдалось.

Часу обмаль, а родину нагодувати потрібно? Піца на сковорідці за 10 хвилин: просто, смачно та без клопот

Коли часу обмаль, а потрібно приготувати смачний перекус для родини, або вечерю, у нагоді стане рецепт швидкої піци на сковорідці. Уявіть, 10 хвилин і ароматна піца вже на вашому столі.