facebook

Красуня з обкладинки журналу: 14-річна донька Віри Брежнєвої показала, якою генетикою її обдарувала мама

14-річна донька Віри Брежнєвої Сара Кіперман вразила публіку своїм зовнішнім виглядом. Дівчина виглядає набагато старшою свою реального віку і має яскраву зовнішність.

Віра Брежнєва – не лише відома українська співачка, а й мама двох дітей. Старшій Соні зараз 23 роки, а молодшій Сарі – 14. Доньки Брежнєвої дуже схожі на свою зіркову маму і мають таку ж яскраву зовнішність.

Старша донька Віри Брежнєвої показала, як заробляє на життя
Як виглядають доньки Віри Брежнєвої

Особливу увагу публіки привертає молодша донька Брежнєвої від нафтового магната Михайла Кіпермана Сара. Дівчині всього 14 років, а виглядає вона на всі 20. Дівчина має модельну зовнішність: високий зріст, струнку фігуру і виразні риси обличчя.

Як зараз виглядає 14-річна донька Віри Брежнєвої

Віра Брежнєва показала 14-річну доньку від нафтового магната

На днях Сара опублікувала нове фото у своєму Інстаграм-блозі, показавши, як зараз вона виглядає. Так, на знімку донька Брежнєвої позувала в салоні автомобіля. Дівчина була одягнена у чорну футболку, а її образ доповнювали дуже стильні окуляри.

Віра Брежнєва показала 14-річну доньку від нафтового магната
Віра Брежнєва показала 14-річну доньку від нафтового магната

Дивлячись на цю красуню, важко повірити, що їй всього 14 років.

Що відомо про шлюб Брежнєвої з Михайлом Кіперманом

Михайло Кіперман – відомий український бізнесмен, мільйонер і нафтовий магнат. Заради Брежнєвої Михайло свого часу покинув свою дружину та двох дітей. У 2006 році вони офіційно одружилися. Цікаво, що Кіперман був проти того, щоб Віра співала у гурті “Віа Гра”. саме через чоловіка Брежнєва покинула легендарне тріо і почала сольну кар’єру, яку фінансував її чоловік-мільйонер.

Як склалась доля колишнього чоловіка Михайла Кіпермана після розлучення з Вірою Брежнєвою
Як виглядає колишній чоловік Віри Брежнєвої

У шлюбі з Кіперманом Брежнєва була всього 6 років. Та чоловік став гарним батьком не лише для їхньої спільної доньки Сари, а й для доньки співачки від першого шлюбу Соні. Так, дівчина навіть взяла прізвище свого відчима і батьком вважає саме Кіпермана, а не свого рідного тата Віталія Войченка.

Про причину розлучення з нафтовим магнатом Брежнєва ніколи не розповідала. Втім, в Мережі ширилися чутки, що Михайло дуже ревнув Віру, зокрема до її продюсера Костянтина Меладзе. Це і стало причиною розлучення. Вже зараз зрозуміло, що ревнощі Кіпермана до Меладзе були не безпідставними.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.