Тіна Кароль з’явилася на публіці з 6 кілограмами металу на тілі замість наряду: і все одно – соковита ягідка

Як Тіна Кароль стала залізною леді? І мова не лише про міцний характер – цікавий образ, який обрала співачка для свого виступу на День Незалежності України.

Тіну Кароль прихильники називають залізною жінкою, сталевою леді, все через непросте особисте життя та проблеми, з якими довелось зустрітися на своєму шляху співачці.

У 2008 році Кароль знайшла своє кохання, яке вона думала, буде тривати все життя. В цьому році Тіна таємно вийшла заміж за свого продюсера Євгена Огіра, а наприкінці року пара народила хлопчика Веніаміна.

Тіна Кароль здивувала прихильників своїм нарядом
Тіна Кароль здивувала прихильників своїм нарядом

Разом вони прожили не так багато, як мріяла співачка. Чоловік захворів, лікарі поставили невиліковну хворобу – онкологія, рак шлунку, він помер у дуже молодому віці – 32 роки.

Довгий час лікарі боролися за життя чоловіка, але все одно хвороба взяла своє. Співачка дуже тяжко пережила смерть коханого, настільки сильно їй було боляче, що вона навіть мала погані думки, але її врятував маленький хлопчик пору, за яким вона має слідкувати, ростити та зробити все, аби він став на ноги.

Після цього Кароль працює, працює, працює. В неї залишився будинок, який чоловік подарував коханій після народження сина і вони будували його разом. Проте, після смерті чоловіка, дім був лише на початкових стадіях будування, тому Кароль довелось майже все робити самостійно. Тому співачка має вираження в свій бік, як “залізна жінка”, яка тримає все на собі.

Після смерті коханого, Кароль не коментувала жодних стосунків, які їй приписували, тож, можливо, що більше Тіна і не змогла нікого покохати.

Але сталевою жінкою Тіна була насправді – у 2020 році на День Незалежності України, популярна співачка продемонструвала образ із незвичайного матеріалу – зі сторони блискуча спідниця і топ, але насправді, це сталевий образ, який важить приблизно 6 кілограмів.

Тіна Кароль здивувала прихильників своїм нарядом
Тіна Кароль здивувала прихильників своїм нарядом

На виготовлення цього незвичайного вбрання знадобилось 180 годин та понад 15 тисяч металевих намистин. У цьому образі співачка виступала та виконувала свої пісні.

Популярне

Схожі статті

Померлих акторів серіалів “Бідна Настя” і “Солдати” стало на 1 більше: від чого помер Роман Мадянов

Відомий російський актор Роман Мадянов відійшов у вічність. Що відомо про причини такої події та яким було його життя і професійна акторська діяльність?

2 в одному: простота та елегантність. Так смачно курячу грудку не приготують і в ресторані. А ви зможете!

Іноді здається, що смачну страву можна скуштувати лише в ресторані, але цей рецепт курячої грудки доведе вам зворотне. Простота й елегантність, робить страву справжньою знахідкою для домашньої кухні.

Де зараз актори серіалу “Леся+Рома”: Ірма Вітовська рвалась на передову, чого не скажеш про Дмитра Лаленкова

Ще не забуті часи, коли комедійний серіал "Леся + Рома" збирав перед екранами величезну кількість глядачів. Відтоді минуло багато подій, що вплинули на долі акторів, які зіграли головні ролі.