Навіть Юрій Горбунов не стримався: пишна красуня 1+1 Соломія Вітвіцька змінила імідж, що всі аж “ахнули”

44-річна Соломія Вітвіцька змінила свій образ та показала у своєму блозі – як тепер виглядає. Прихильники зацінили, та навіть Юрій Горбунов показав, що йому також сподобались зміни ведучої.

Ведуча телеканалу ТСН кардинально змінила імідж. Зараз багато жінок не наважуються на цю процедуру, але Соломія Вітвіцька спробувала на собі та залишилась дуже задоволеною.

Зараз популярна процедура кератину для волосся, він справляється з пошкодженим волоссям. Соломія розповіла, що завдяки фену та постійному використанню плойок для закрутки волосся, вони загубили свій блиск. Тому журналістка наважилась на кардинальну зміну, показавши, як виглядає ДО та ПІСЛЯ.

Соломія Вітвіцька показала, як змінила свій імідж
Соломія Вітвіцька показала, як змінила свій імідж

У коментарях прихильники не стримались та підтримали Соломію з її новим образом: “Красуня”, “Неймовірна, обожнюю!”, “Ухти, Соломія, це вогонь”.

Також не стримався і Юрій Горбунов, який поставив лайк своїй колезі та підтримав новий образ журналістки.

Журналістка залишилась задоволеною і тепер не може нарадіти тому, що має блискучі та яскраві волосся, вона кожного місяця робить тонування в салоні краси і жодного дня не пожалкувала, що допомагає своїм волоссям.

Ведуча завжди має прекрасний вигляд, як журналіст, який постійно знаходиться в кадрі, для неї важливо виглядати на всі та бути завжди у формі, тому щоденні вправи з волоссям звісно можуть нашкодити кореню волос та зруйнувати його.

44-річна журналістка вже працює на телебаченні понад 15-ти років, з них довгий час вже Соломія саме у ролі ведучої, дівчина зобов’язана кожного дня відвідувати гримерку та працювати зі своїм образом.

Свій шлях на 1+1 Соломія розпочинала як кореспондентка, потім декілька років вела щоденний таблоїд у прямому ефірі, а після 2014 року ведуча телеканалу ТСН.

У 2013 році Вітвіцька одружилась з режисером Владом Кочатковим, з яким разом вони прожили тривалий час. У 2021 році пара вразила прихильників своєю новиною, що вони вирішили розлучитися.

Зараз у Соломії новий обранець, який захищає нашу країну та з яким Соломія не може проводити багато часу, проте, колишній чоловік підтримав жінку у виборі та побажав бути щасливою у коментарях. Це зворушило і вразило прихильників, адже такі відносини після розлучення можуть зберегти не всі.

Соломія Вітвіцька показала, як змінила свій імідж
Соломія Вітвіцька показала, як змінила свій імідж

Популярне

Схожі статті

Померлих акторів серіалів “Бідна Настя” і “Солдати” стало на 1 більше: від чого помер Роман Мадянов

Відомий російський актор Роман Мадянов відійшов у вічність. Що відомо про причини такої події та яким було його життя і професійна акторська діяльність?

2 в одному: простота та елегантність. Так смачно курячу грудку не приготують і в ресторані. А ви зможете!

Іноді здається, що смачну страву можна скуштувати лише в ресторані, але цей рецепт курячої грудки доведе вам зворотне. Простота й елегантність, робить страву справжньою знахідкою для домашньої кухні.

Де зараз актори серіалу “Леся+Рома”: Ірма Вітовська рвалась на передову, чого не скажеш про Дмитра Лаленкова

Ще не забуті часи, коли комедійний серіал "Леся + Рома" збирав перед екранами величезну кількість глядачів. Відтоді минуло багато подій, що вплинули на долі акторів, які зіграли головні ролі.