Син – майже ровесник маминого обранця: як виглядає молодший на 20 років чоловік 55-річної Надії Матвєєвої

Надія Матвєєва показала фото свого обранця, який молодший за неї на 20 років. Чоловік годиться у діти телеведучої, але це не зупинило їх кохання та бажання бути завжди поруч.

55-річна телеведуча, відома всім після програми “Все буде добре”, яку зірка вела роками. Надія Матвєєва показала, як виглядає її коханий та вразила всіх прихильників. Виявилось, що жінка любить “по-моложе”.

Вже декілька років зірка не самотня – вона перебуває у стосунках з чоловіком, який молодший за неї на 20 років, про це розповідала ведуча у своєму інтерв’ю Григорію Решетнику.

Показувати обличчя коханого Надія поки що не збирається та й не вважає за потрібним, її обранець не медійна людина і працює в зовсім іншій сфері – у медицині.

“Він взагалі непублічна людина, не має відношення до телебачення чи якоїсь публічної професії”.

Надія Матвєєва показала свого молодого коханого
Надія Матвєєва показала свого молодого коханого

Також Надія розповіла, що вони з коханим змогли пройти вже великий шлях, як ніяк, разом велике випробування – війна.

Матвєєва вважає, що настав той етап відносин, коли вона нарешті може цим поділитися з оточенням, тобто, все серйозно, а не звичайний роман.

Пара познайомилась на вечірці і чоловік спочатку не впізнав Надію, лише через деякий час, завдяки знайомій, він дізнався, що це відома ведуча.

Також чоловік був вражений скільки років Надії, але це його не відштовхнуло, а навпаки привернуло більше уваги, тому що у своєму віці Надія Матвєєва виглядає дуже молодо.

Раніше телеведуча взагалі не могла уявити стосунки з чоловіком, який набагато молодший за неї, але життя зламало всі стереотипи, що були у жінці, вона навіть і подумати не могла, що їх відносини зможуть зайти так далеко.

“Я взагалі не могла уявити, що буду разом з цим чоловіком, бо різниця у віці. Я ж із цим табу жила. Я вважала, що такі стосунки сенсу не мають. Мої стереотипи зруйновані життям”.

Чоловік не хоче, аби відносини були у всіх на поверхні та через це Надія більше нічого не розповідає про свого обранця та не публікує сумісні фото.

Також у телеведучої є син Владислав, якому вже більше 30-ти років і про нього Матвєєва намагається якомога менше розповідати, тож, як живе одноліток коханця ведучої, невідомо.

Надія Матвєєва показала свого молодого коханого
Надія Матвєєва показала свого молодого коханого

Популярне

Схожі статті

Померлих акторів серіалів “Бідна Настя” і “Солдати” стало на 1 більше: від чого помер Роман Мадянов

Відомий російський актор Роман Мадянов відійшов у вічність. Що відомо про причини такої події та яким було його життя і професійна акторська діяльність?

2 в одному: простота та елегантність. Так смачно курячу грудку не приготують і в ресторані. А ви зможете!

Іноді здається, що смачну страву можна скуштувати лише в ресторані, але цей рецепт курячої грудки доведе вам зворотне. Простота й елегантність, робить страву справжньою знахідкою для домашньої кухні.

Де зараз актори серіалу “Леся+Рома”: Ірма Вітовська рвалась на передову, чого не скажеш про Дмитра Лаленкова

Ще не забуті часи, коли комедійний серіал "Леся + Рома" збирав перед екранами величезну кількість глядачів. Відтоді минуло багато подій, що вплинули на долі акторів, які зіграли головні ролі.