facebook

Як Тіна Кароль змінилася за 11 років без шлюбу: “залізна леді”, яка відмовляє всім і Дану Балану

Українська співачка Тіна Кароль обрала шлях самотності і повністю віддалася кар'єрі та музиці. За 11 років без чоловіка Тіна перетворилася на "залізну леді".

Загадкова, талановита і дуже вродлива – саме так можна охарактеризувати українську співачку Тіну Кароль. Тіна – одна з найвідоміших на найпопулярніших українських співачок. Кароль, як ніхто інший, регулярно випускає нові пісні, кліпи, створює потужні концертні програми і їздить з гастролями по містам України і не тільки. Такий успіх пов’язаний зокрема з тим, що співачка всю себе віддає музиці та кар’єрі, жертвуючи при цьому своїм особистим життям.

Так, співачка була заміжньою лише раз. У 2008 році Тіна вийшла заміж за свого продюсера Євгена Огіра і народила від нього сина. Та сімейне щастя було недовгим: через 5 років Кароль стала вдовою.

Погані прикмети на весіллі Тіни Кароль з Євгеном Огіром
Тіна Кароль та Євген Огір

Тіні було важко змиритися з втратою чоловіка і вона взяла навіть невеличку паузу у своїй музичній кар’єрі. Та згодом співачка повернулася на сцену, де і проживала свій біль втрати. Пісні Кароль були присвячені померлому чоловіку, а на її очах завжди були сльози. Кілька років поспіль Тіна не змінювала свій образ і була зажурливою вдовою, яка сумує за чоловіком.

Як Тіна Кароль змінилася за 11 років без шлюбу
Як Тіна Кароль змінилася за 11 років без шлюбу

Згодом образ Кароль дещо змінився на більш романтичний, та в її очах все одно був сум. Пісні Тіни стали більш різнобарвними і співачка вже дозволяла собі посміхатися на камеру.

Як Тіна Кароль змінилася за 11 років без шлюбу
Як Тіна Кароль змінилася за 11 років без шлюбу

У 2020 році Тіна Кароль предстала перед публікою у новому світлі. З зажурливої німфи вона перетворилася на дещо провокативну і непередбачувану залізну леді. Нові пісні, нові образи і навіть зухвала поведінка – Тіна стала іншою.

Як Тіна Кароль змінилася за 11 років без шлюбу
Як Тіна Кароль змінилася за 11 років без шлюбу

Зараз співачка експерементує зі стилями та образами. Від строгих брючних костюмів до дуже відвертих суконь, чи навіть латексних костюмів – все це можна побачити на Тіні.

Як Тіна Кароль змінилася за 11 років без шлюбу
Як Тіна Кароль змінилася за 11 років без шлюбу

Кароль не приховує, що досі сумує за чоловіком та зізнається, що нарешті готова до того, щоб у її житті з’явився інший чоловік. При цьому Кароль зізнається, що якщо вона навіть і вийде заміж вдруге, то на загал розповідати про це не буде.

Популярне

Схожі статті

Мама Сердючки Інна Білоконь постарішала ще на 1 рік: як її привітав з днем народження Андрій Данилко

Відомий український співак Андрій Данилко привітав з днем народження маму Вєрки Сердючки, Інну Білоконь. Чим сьогодні займається сценічна "мама" Данилка та скільки років відзначає?

Єдина донька Андрія Кузьменка – в Дубаї: але туди навіть закордонний паспорт не знадобиться (Фото)

Донька Кузьми Скрябіна Барбара активно веде соцмережі. Розповідає не лише про косметичні процедури, але й про особисте життя. Зокрема, як відвідали з чоловіком Дубаї.

Хрускіт та “соковитий” сік. Навчилася у бабусі, як приготувати вдома справжній чебурек з бульбашками

Хрумке, але ніжне тісто з бульбашками і неймовірно соковита начинка – такими виходять чебуреки за цим рецептом. Спробуйте приготувати і цей рецепт стане вашим улюбленим.