Найкрасивіші мами шоу-бізнесу: Кароль, Полякова, Каменських показали своїх неньок. Дадуть “фору” будь-кому!

Кожна з цих жінок вплинула на формування образу своїх доньок, допомогла їм досягти успіху та підтримує їх на непростому кар'єрному шляху у шоу-бізнесі.

Останнім часом Тіна Кароль, Оля Полякова та Настя Каменських поділилися з шанувальниками фотографіями своїх матерів, підкреслюючи, що їхня краса та сила духу дісталися їм у спадок.

Тіна Кароль

Тіна Кароль та її мама. Скриншот фото з Мережі

Тіна Кароль, одна з найулюбленіших українських співачок, відома своїм бездоганним стилем і витонченістю. Іноді в Instagram вона показує світлини своєї мами — Світлани Ліберман, родом з Івано-Франківщини. За освітою жінка інженер, але майже все житті працювала у Пенсійному фонді. Зараз матусі вже 63 роки, але схожість з донькою одразу впадає в око: обидві жінки мають світле волосся та виразні очі.

Оля Полякова

Світлана та Оля Полякови. Скриншот фото з Мережі

Оля Полякова, відома своїм енергійним образом та яскравими сценічними образами, також періодично ділиться світлинами своєї мами, Світлани, якій зараз 64 роки. За освітою вона педіатр. Відомо, що була одружена з послом росії в Уругваї. Своїм молодим та доглянутим виглядом Полякова-старша завжди вражає шанувальників поп-зірки.

Настя Каменських

Настя Каменських, яка підкорює світову сцену під псевдонімом NK, теж не залишилася осторонь і опублікувала зворушливий допис з фотографією своєї мами — 69 річної Лідії. Лідія багато років працювала вчителькою, співала в хорі імені Верьовки, де потоваришувала з легендою української естради Аллою Кудлай. Виглядає жінка і зараз так само елегантно і стильно, як і її відома донька. У обох кучеряве волосся та підтягнуті спортивні фігури.

Настя часто підкреслює, що її мама — це її натхнення та головний критик, на думку якого вона завжди зважає.

Подивіться на всі ці фото: хіба вони не підтвердження того, що “яблуко від яблуні не далеко падає”?

Популярне

Схожі статті

Парадокс Олі Полякової: їй пасує будь-який колір, а вона обрала саме цей. Стильна зачіска української діви

Відома українська співачка завжди вміла привернути увагу публіки. Протягом довгих років своєї кар'єри вона ходила зі світлим кольором волосся. Чому не наважилась змінити?

Мистецтво зачаровувати: як готували наложниць турецьких султанів пройти “золотим шляхом” в покої правителя

Після виходу на екрани серіалу "Величне століття", інтерес до життя османських султанів і їхнього гарему різко зріс. Проте він давав поверхневе уявлення про складні й багатогранні ритуали того часу.

Не лише Світлана Білоножко: Народні артисти України, про яких забувають – Янченко, Пекун, Бучинська та інші

В Україні достатньо Народних артистів, про яких чув кожен пересічний. Втім, у сьогоднішній статті пропонуємо поговорити про тих митців, які не так часто бувають на слуху.