“Хто ти?”: дружина Тараса Тополі Alyosha показала, як її змінило життя в США та в Україні – така гарна жінка

Alyosha змогла краще зрозуміти, чого вона хоче і які цілі має, після того, як почала жити в США. Таким одкровенням поділилася співачка зі своїми підписниками.

Якийсь час співачка Alyosha з трьома дітьми мешкала за кордоном. Задля безпеки дружина Тараса Тополі вивезла доньку та двох синів до Сполучених Штатів. Утім, минулого року співачка повернулася в Україну. наразі вона продовжує працювати, готує нові концерти та перебуває “у пошуках себе”.

“Вивчати, приймати себе, себе в Природі — праця і мета усього життя. Бути в єднанні з часом і простором — справжнє мистецтво. Хто ти зараз, ким хочеш бути, ким можеш стати?” — написала співачка на своїй сторінці в Instgram.

Саме такий підпис розмістила співачка під світлиною з нової фотосесії. На фото 38-річна дружина Тараса Тополі в закритій бежевій сукні вільного крою. Колір одягу зливається з кольором волосся співачки, а складки сукні гармонують з хвилястими пасмами. Світлина справді справляє враження пошуку балансу.

Співачка Alyosha розповіла про працю всього свого життя
Співачка Alyosha розповіла про працю всього свого життя

Напевне, така фотографічно-словесна медитація для Alyosha — це один зі способів медитації, відпочинку після роботи та можливість для пошуку сил перед новими завданнями, адже їх вистачає. Наприклад, на кінець місяця співачка планує благодійний концерт.

Подію організовують разом з фондом “СВОЇ”, який опікується внутрішніми переселенцями з тяжкими діагнозами, паліативними хворими та допомагає лікарням.

Саме у цьому — родині, творчості, пошуку себе та допомозі іншим — співачка і вбачає свою мету. А знайшла себе Alyosha саме в Україні.

Хоч виконавиця і прожила в Америці півтора року, вона не відчувала там себе “у своїй тарілці”. Співачка неодноразово наголошувала, що рішення про тимчасовий переїзд ухвалила лише заради дітей.

“США — це не моє. Особисто для мене життя в Штатах було депресивним”, — зізналася дружина Тараса Тополі в одному з інтерв’ю.

Тому, коли на Батьківщині стало безпечніше, Alyosha без вагань повернулася.

Співачка Alyosha розповіла про працю всього свого життя
Співачка Alyosha розповіла про працю всього свого життя

Популярне

Схожі статті

Донька Алена Делона розповіла про перший період життя без батька: “Місяць без моєї руки у твоїй”

Минув місяць з того дня, як великий Ален Делон пішов у вічність, і цей час став особливо важким для його доньки Анушки. Кожен, хто втрачав рідних, добре знає, як болісно переживати саме перші дні.

Тіна Кароль перехопила естафету від Pianoбоя: поп-діва буде обирати пісні для Нацвідбору на Євробачення

Українська поп-діва Тіна Кароль отримала почесну роль музичної продюсерки Нацвідбору на Євробачення-2025, замінивши на цій посаді Дмитра Шурова, всім відомого як Pianoбой.

Я й не здогадувалась, що можна зробити це так просто: з фаршу, грибів та сиру готую шикарний соковитий рулет

Соковитий рулет із фаршу, грибів та сиру – це справжня знахідка для тих, хто хоче здивувати дорогих їдоків чимось особливим. Такий рулет виходить надзвичайно ароматним і ніжним.