Олег Винник засумує: Таюне змила макіяж, зняла перуку і в одязі для простих людей засвітилася в Берліні

Таємна дружина Олега Вінника показала в Берліні без сценічного образа – у звичайному одязі, без макіяжу та чогось зайвого, між іншими жінками навіть не впізнати головний секрет співака.

Олег Винник все життя мав образ яскравого холостяка, який співає про кохання, про можливі почуття. Це все більше приманювало глядачів та прихильників, але завжди виникали питання, чому такий статний чоловіче досі без дружини?

Але співак просто вміло виконував роль холостяка та не розповідав прихильникам правду, все життя провів у таємниці та лише нещодавно зізнався, що всі ці роки, коли він будував кар’єру, був зовсім не один, в нього багато років як є дружина та навіть вже дорослий син, який навчався у вищому закладі, тож, хлопцю може бути вже понад 20 років.

Особистість сина Вінник вирішив не розповідати багато та лише сказав, що не хоче, аби до хлопця було більше уваги, ніж потрібно, щоб за ним не бігали по університету журналісти та не просили відповісти на питання.

А от дружина Олега Винника, як виявилось, завжди була поруч із ним – це його бек-вокаліста зі сценічним ім’ям Таюне.

Бек-вокалістка Олега Винника Таюне змінила імідж і змила макіяж
Бек-вокалістка Олега Винника Таюне змінила імідж і змила макіяж

Хоча останнім часом прихильники припускались, що між ними можуть бути почуття, але ніхто й подумати не міг, що головний холостяк країни приховує свою родину такі довгі роки.

Дружино Олега Вінника звати Тая, в дитинстві її називали Таюне, тому це ім’я «прикипіло» і тепер співачка виступає з ним. І як виявилось, всі любовні пісні, що співав Вінник, були якраз про неї, та, хто завжди стоїть за спиною головного артиста на сцені та приховується за мікрофоном.

Проте, на початку повномасштабного вторгнення Вінник разом зі своєю родиною покинули Україну та переїхали жити до Німеччини, співак також поділився, що має хворобу, через яку їм довелось тимчасово виїхати за кордон, аби він міг вилікуватись.

Зараз родина співака проживає в Німеччині та його дружина прогулюється вуличками Берліну – у звичайному одязі, без макіяжу та красивої зачіски. На вид – звичайна людина. І навіть не подумати, що це та жінка, яку приховував Вінник довгі роки.

Бек-вокалістка Олега Винника Таюне змінила імідж і змила макіяж
Бек-вокалістка Олега Винника Таюне змінила імідж і змила макіяж

Популярне

Схожі статті

“Як дороге вино – з віком стають лише гарнішими”: Ротару, Білозір, Кудлай довели, що старості не існує

Одні, діставшись пенсійного віку, крехтять і весь час скаржаться на здоров'я, а інші на болячки не зважають. Ротару, Білозір, Кудлай саме з тієї категорії, що з роками не старішають, а навпаки.

А для Віктора Павліка вона королева: 30-річна Катерина Репяхова досі має “неідеальне тіло” після пластики

Тоді як старший на 28 років за дружину Віктор Павлік вважає Катю Репяхову ідеальною красунею, блогерка вирішила продемонструвати свої невдалі ракурси. Краще б вона цього не робила!

Довге волосся та стрункий стан: Святослав Вакарчук пригадав, як виглядала його мати 49 років тому й сьогодні

Відомий український артист за роки свого життя встиг прославитись на всю країну. Як виглядає найголовніша жінка в його житті, яка народила та виховала зірку?