facebook

Де зараз переможниця “Голосу” Оксана Муха, яку порівнюють із Квіткою Цісик: подолала хворобу і знов співає

Оксана Муха продовжує дивувати та надихати своїм талантом, силою духу та незламністю. Її шлях – це історія про те, як мистецтво та віра в себе можуть перемагати будь-що.

Оксана Муха, переможниця “Голосу країни”, стала справжнім відкриттям для української сцени. Її часто порівнюють із легендарною Квіткою Цісик не тільки через ніжний та міцний голос, але й через чарівність та глибину виконання українських романсів. Всі, хто чує її спів, відзначають, що перебувають під своєрідним гіпнозом, зачаровані її талантом.

Тернистий шлях

У 2019 році, у творчому тандемі з відомим співаком Даном Баланом, 37-річна артистка перемогла у шоу “Голос країни”. Відтоді її зірка засяяла на музичному небосхилі, даруючи шанувальникам незабутні виступи та емоції. Її голос, сповнений ніжності та сили, знайшов своє місце в серцях тисяч слухачів.

Проте у 2021 році доля підкинула їй важке випробування. Оксана Муха дізналася про онкологічне захворювання, і була змушена пройти тривалий курс лікування. Цей період став важким для співачки, але вона змогла знайти в собі сили та мужність подолати хворобу. Вона лікувалась в Італії, проживала в монастирі та молилася. На якийсь період хвороба відступила, але незабаром знов атакувала тіло. Втім, жінка не здалася і продовжила свою боротьбу. У такій ситуації важливою підтримкою для неї став син від першого шлюбу Данило та другий чоловік, художник зі Львова Микола Струс.

 “Має прийти хтось, хто візьме тебе за руку і проведе в потрібному напрямку. Ці люди мають з’явитися в житті”,- вважає Оксана.

Оксана Муха з сином та чоловіком. Скриншот фото з Мережі

З Даном Баланом її стежки наразі розійшлися, але вокалістка залишилась вдячною артисту, про якого згадує завжди з повагою.

Зараз Оксана Муха разом із сином загалом проживає в Італії. Втім, вона часто приїжджає в Україну, де продовжує свою музичну діяльність, даючи благодійні концерти в рідній країні, а також за кордоном. Її благодійні концерти – це не просто музика, а й послання надії та підтримки для багатьох людей.

Популярне

Схожі статті

Білі меблі, відкриті шафи, оранжеве крісло: Олександр Педан показав оселю, в якій виховує з дружиною сина

Олександр Педан уже 21 рік живе у шлюбі з Інною. Разом виховують доньку й сина. Цікаво, як подружжя облаштувало своє родинне гніздечко? Зазирнемо у квартиру до телеведучого.

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.