Кому – вульгарно, кому – файно: Лобода викликала фурор своєю фотосесією в стилі Мадонни – у туфлях в ліжку

Образ жінки у стилі "вамп" став типовим для Світлани Лободи. Утім цього разу співачка здивувала зухвалістю навіть своїх підписників. Лободу засудили за світлини, викладені в мережу.

Світлана Лобода любить провокувати публіку своїми образами. Нова відверта фотосесія спричинила шквал критики на адресу співачки.

Виконавиця виклала в мережу світлини, на яких постала в образі “аля Мадонна”. На Лободі — мінімум одягу. Доповнюють образ лаковані чорні туфлі-човники на високихх підборах-шпильках.

Фотосесія виконана у темних тонах, як і одяг зірки. Чорний добре контрастує з білими готельними простирадлами. Так, фоном для світлин став готельний номер. Саме це поєднання (готель + позування в білизні) викликало бурхливу реакцію користувачів соцмереж.

Світлана Лобода викликала фурор фотосесією в стилі Мадонни
Світлана Лобода викликала фурор фотосесією в стилі Мадонни

Серед коментарів були такі: “Як вульгарно. Уже більше нічим привернути увагу!”, “Це вже дуже відверто для публічної людини”, “Такий вульгарний маєш вигляд, з губами на пів обличчя”, “Ні сорому, ні совісті”. Дехто навіть відверто ображав співачку.

Утім не всі коментатори були такими радикальними. Наприклад, деякі писали, що співачка гарна й молода, перебуває в хорошій формі, хвалили Лободу за сміливість.

Світлана Лобода викликала фурор фотосесією в стилі Мадонни
Світлана Лобода викликала фурор фотосесією в стилі Мадонни

Наразі Світлана Лобода працює над новим альбомом. Виконавиця говорить, що її свіжий творчий доробок — це переосмислення попередньої творчості та спроба відкриття себе нової. Лобода говорить, що попри зміни, перетворення, труднощі та щасливі моменти, їй завжди вдавалося залишатися собою.

“У житті кожного виконавця настає момент, коли йому необхідно продемонструвати світові нову версію себе, щоб рости та розвиватися. Зараз у моїй творчості – саме цей період. Довелося заново пройтися кожною сходинкою, на яку я підіймалася всі ці роки, згадати і подивитися в очі тій Лободі, яка співала для людей у ​​різні періоди свого життя — світлі чи темні. Було всяке. Але то завжди була я!” — написала співака на своїй сторінці в Instagram.

Популярне

Схожі статті

Класика, що пережила час! Популярний рецепт свекруха привезла з Іспанії і здивувала: хек у зеленому соусі

Серед багатого кулінарного спадку Іспанії є страви, які підкорили серця гурманів по всьому світу. Однією з таких є хек в ароматному зеленому соусі.

Донька Алена Делона розповіла про перший період життя без батька: “Місяць без моєї руки у твоїй”

Минув місяць з того дня, як великий Ален Делон пішов у вічність, і цей час став особливо важким для його доньки Анушки. Кожен, хто втрачав рідних, добре знає, як болісно переживати саме перші дні.

Тіна Кароль перехопила естафету від Pianoбоя: поп-діва буде обирати пісні для Нацвідбору на Євробачення

Українська поп-діва Тіна Кароль отримала почесну роль музичної продюсерки Нацвідбору на Євробачення-2025, замінивши на цій посаді Дмитра Шурова, всім відомого як Pianoбой.