“Я пішла змінила зачіску”: Маша Єфросиніна імпульсивно пішла до перукаря через проблеми у житті (ФОТО)

Маша Єфросиніна несподівано змінила свій імідж – тепер в неї більше немає довгого волосся. Ведуча розповіла, що має тяжкий період у житті, у якому навіть спортзал не може допомогти.

Всі знають Машу Єфросиніна як володарку довгих чорнявих волоссів. Але сьогодні ведуча вирішила змінити імідж. До цього рішення Марія прийшла імпульсивно та не просто так – у житті відомої зірки є негаразди, про що розповіла вона у своєму блозі, проте не зізналась, з якими самими проблемами наразі стикається.

Можемо лише припуститися, що у житті Єфросиніної проблеми у стосунках або зі здоров’ям, цього моменту поки що блогерка не розкрила.

Тепер Маша без довгого волосся – в неї тепер каре. Також блогерка розповіла, що зазвичай дівчата, коли дуже погано себе почувають, завжди згодні над експериментами, особливо над волоссям. Не дарма кажуть, що чим більший біль відчуває дівчина, тим більше вона відрізає свої волосся. Але зараз дівчата намагаються знайти спокій та рівновагу, контроль над собою – в роботі над собою – тренажерний зал, йога, плавання, стояння на цвяхах.

Єфросиніна не приховує, що має бажання йти до спортзалу та працювати фізично, аби почуватися краще.

“Кажуть, коли х*рово, треба йти в зал… Я пішла змінила зачіску. Але, відчуваю, в зал все одно доведеться :)”

Маша Єфросиніна змінила імідж та поскаржилась на проблеми
Маша Єфросиніна змінила імідж та поскаржилась на проблеми

Цей підпис ведуча залишила під чорно-білим фото, на якому щиро усміхається та радіє новому образу.

Вже на наступний день Марія прямує на захід «вигулювати» свою зачіску та поки що ніяк не коментує, що могло статися у її житті, що вона вирішила змінити зачіску.

Маша показала, який вигляд тепер має – збирає образи, аби підкреслити свою нову унікальність: чорно-білий костюм, верх чорний, низ білий та високі чорні підбори.

Також після цього ведуча опублікувала пост-підбірку моментів за життя: “іноді моменти красномовніші за довгі розповіді…”

У цьому пості були звичайні фото Марії, моменти, де вона раділа життю, гуляла по Києву, працювала, відпочивала, бавилася, займалась спортом. Тим самим зірка скоріш за все хоче показати самій собі, що вона буває різна і має запам’ятати всі щасливі моменти в житті та жити заради того, аби отримувати нові приємні спогади.

Маша Єфросиніна змінила імідж та поскаржилась на проблеми
Маша Єфросиніна змінила імідж та поскаржилась на проблеми

Популярне

Схожі статті

Де зараз актори серіалу “Леся+Рома”: Ірма Вітовська рвалась на передову, чого не скажеш про Дмитра Лаленкова

Ще не забуті часи, коли комедійний серіал "Леся + Рома" збирав перед екранами величезну кількість глядачів. Відтоді минуло багато подій, що вплинули на долі акторів, які зіграли головні ролі.

Сумно, аж за край: 77-річна Софія Ротару, її син та онук люблять Україну здалека та спілкуються російською

Протягом десятиліть Ротару отримувала народну любов та найвищі нагороди, включно зі званням Героя України. Втім, попри її величезний внесок в українську естраду, ставлення до неї неоднозначне.

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.