Красуні під 2 метри: Полякова, Осадча та Єфросиніна зізнались, з якими складнощами стикались через зріст

Оля Полякова, Катерина Осадча та розповіли, з якими складнощами стикались у житті через високий зріст – привілеї від народження, хтось вважає красивим, а хтось скаржиться.

В українському шоу-бізнесі всі дівчата красуні, але є ті, що від природи мають свої особливості – родзинку та унікальність. Серед зірок багато дівчат, які стрункі та високі, деякі навіть заздрять їх розкоші.

Оля Полякова

Співачка завжди приваблює своєю красою на сцені, але під час кожного виступу навіть можна і не помітити, що Оля має високий зріст. Вся танцювальна група спеціально підібрані по зросту, аби на сцені все виглядало гармонічно.

Співачка зізнавалась, що її зріст 1.8 м, але Полякова завжди ходить на підборах, без них її ніколи не помітиш. А під час своїх концертних виступів артистка має ще у додаток до великих підборів – корони та прикраси, які роблять співачку ще вищою та впевнено додають всі 10-15 см до зросту, тож, Олю можна дійсно вважати красеню під 2 метри.

Полякова, Осадча та Єфросиніна поділились проблемами через свій зріст
Полякова, Осадча та Єфросиніна поділились проблемами через свій зріст

Маша Єфросиніна

Ведуча має такий самий зріст, як у її подружки Полякової, вони якраз ідеально доповнюють одна одну. У Маші 1.8 м та вона цим пишається. Поряд із чоловіком ведуча не виглядає вищою, а от поруч із колегами вже стає помітно різницю у зрості.

Проте, Єфросиніна вважає, що такий зріст потрібно не приховувати, а навпаки демонструвати – носити красиві підбори, аби показувати всі свої стрункі та високі ноги.

А ще ведуча з гумором відноситься до свого зросту та бачить лише одні плюси, з ним зручно – на думку Маші. Більша кількість одягу сідає краще, тоді завжди буде все видно у натовпі або навіть дотягнутися до будь-якої полички буде набагато зручніше саме із цим зростом.

Полякова, Осадча та Єфросиніна поділились проблемами через свій зріст
Полякова, Осадча та Єфросиніна поділились проблемами через свій зріст

Катерина Осадча

Ведуча не відстає від своїх колег й теж завжди з гордістю демонструє свій шикарний зріст – з додаванням підборів та елегантних капелюхів. Поруч зі своїм чоловіком Катерина одразу була помітна, що має вище за нього зріст, але якраз завдяки цьому пара й полюбилася глядачам, своєю яскравість та вмінням привернути до себе увагу.

Катерина теж завжди підкреслює свою жіночість та завжди виглядає бездоганно. На її думку, свої родзинки потрібно не приховувати, а навпаки показувати всім навколо.

Полякова, Осадча та Єфросиніна поділились проблемами через свій зріст
Полякова, Осадча та Єфросиніна поділились проблемами через свій зріст

Популярне

Схожі статті

Випробування Слави славою: музикант гурту “Океан Ельзи” розповів про прояви “зіркової хвороби” Вакарчука

Випробування "мідними трубами" — одне з найскладніших для будь-якої публічної особи. Слава може відкривати нові можливості, але й приносить із собою випробування, з якими не кожен здатен впоратися. 

Хто сказав, що випічка займає багато часу? Ось вам швидкий рецепт: ліниві пиріжки з яблуками у сковорідці

Пропонуємо рецепт швидкої домашньої випічки. Легкі у приготуванні, ці ліниві пиріжки з яблуками – справжня знахідка для тих, хто цінує свій час і не хоче жертвувати смаком.

59-річна Алла Мазур показала наслідки онкології 5-річної давнини: зовнішність змінилась кардинально

Алла Мазур — не просто відома телеведуча, а символ незламності, приклад для багатьох жінок того, що навіть після важких випробувань можна знайти нові джерела краси, натхнення та впевненості в собі.