У кольорах українського прапору: “жовто-блакитна” Ані Лорак зрадила Україну та здивувала вибором вбрання

Ані Лорак давно покинула територію Україну та облаштувалась в іншій країні, проживає разом з іноземцем та донькою. Співачка опублікувала фото у жовто-блакитному вбранні – невже одумалась?

Співачка Ані Лорак, що розпочинала свою кар’єру в Україні, ще у 2014 році зробила свій вибір та переїхала жити на територію агресора разом зі своєю єдиною донькою. Тоді ще 5 років співачка перебувала у стосунках з турецько-українським бізнесменом. Але пара розійшлась, по словах співачки, через те, що чоловік зраджував її.

Але не дивно, що бізнесмен, який продовжував вести свій бізнес в Україні та підтримувати країну та його дружина, яка переїхала жити до росії і продовжувала свою сольну кар’єру саме там, що довго вони не змогли бути разом.

Тоді співачка останній раз приїхала на Батьківщину, у 2019 році і забрала доньку до себе. Після цього довго Лорак не була самотня, вона знову знайшла собі іноземця, з яким тепер живе у власному домі.

Новий обранець Лорак – Ісаак Віджраку, іспанського походження, серед іспанців має певну популярність через те, що брав участь у конкурсах краси та навіть перемагав. Вважає, що в нього є певні здібності, якими він зцілює людей, але просить не плутати з екстрасенсорними, яких він немає.

Пара разом проживає у власному будинку в московській області та виховує доньку Софію, що у Лорак від попередньому шлюбу. Також у сім’ї є пес породи мальтипу, який з’явився пару років тому.

Ані Лорак образилася на українців за хейт
Ані Лорак образилася на українців за хейт

Після початку повномасштабного вторгнення Лорак намагалася висловити свою позицію, але зрозуміла, що може втратити все на території росії, тому вирішила все ж таки залишитися у темряві та підтримати агресію росії.

Співачка народилась в Чернівцях та мала багато родичів на території України, нещодавно помер її батько, який залишався в Україні до останнього.

А зараз Лорак опублікувала провокаційне фото – вона тримає на руках свого песика і сидить в обіймах свого нового чоловіка. Все б нічого, але яскраві жовто-блакитні кольори на фото дуже помітні. У самої співачки жовтий верх, блакитний низ, у песика блакитний повідець та ошийник, а також у нього рулетка з повідцем жовтого кольору. Тож, песик також вдягнутий патріотично.

Популярне

Схожі статті

Сумно, аж за край: 77-річна Софія Ротару, її син та онук люблять Україну здалека та спілкуються російською

Протягом десятиліть Ротару отримувала народну любов та найвищі нагороди, включно зі званням Героя України. Втім, попри її величезний внесок в українську естраду, ставлення до неї неоднозначне.

Додайте це до борошна і оладки вийдуть пухкі, смачні і ароматні. Рецепт пишного тіста на кефірі

Швидкі, м'які та пухкі – ці оладки з яблуками виходять ідеальними! Спробуйте приготувати оладки за цим рецептом і вони стануть вашими улюбленими.

Які вони непостійні! Санта Дімопулос, MamaRika, Анна Трінчер, Алла Кудлай змінили колір волосся на рожевий

Жінки обожнюють змінювати імідж. Їх приваблюють не лише нові луки, але й зовнішні перевтілення. Навіть із кольором волосся експериментують. Тож можемо побачити, як пасують зіркам рожеві відтінки.