Як виглядає мама Насті Каменських у 69 років: повна протилежність мами Потапа, яка носить екстра-міні – фото

Мама Насті Каменських у 69 років виглядає набагато молодше свого реального віку. Жінка дуже схожа зі своєю зірковою донькою, але більш тендітна і струнка.

Українська співачка Настя Каменських виросла у творчій сім’ї. Її мама Лідія також співачка. Жінка багато років співала Народному хорі ім. Верьовки і була тісно пов’язана з музикою. Саме Лідія привила своїй дочці любов до музики. Жінка відвела маленьку Настю у музичну школу і навіть самостійно займалася з нею вокалом.

Варто відзначити, що Каменських перейняла від матері не лише талант, а й зовнішність. Родзинкою Каменських є її кучері, які вона унаслідувала від матері. У Лідії Каменських точно такі самі кучері, як в доньки, але колір волосся світліший. Також у жінок схожі риси обличчя: ніс, губи, чоло та очі.

Как выглядит мама Насти Каменских
Як виглядає мама Насті Каменських

Зараз Лідії Каменських 69 років, та жінка виглядає набагато молодше свого реального віку. Варто відзначити, що Лідія в майже 70 веде активний спосіб життя: подорожує по світу, та ходить на світські заходи.

Настя Каменських показала свою 69-річну матір, яка виглядає молодше Потапа
Настя Каменських показала свою 69-річну матір, яка виглядає молодше Потапа

У 2020 році Лідія Каменських стала вдовою. Її чоловік та батько Насті Каменських помер. Після втрати чоловіка Лідія ще більше зблизилася з донькою. Варто відзначити, що Настя Каменських дійсно дуже близька зі своєю матір’ю. Співачка не лише запрошує її на домашні посиденьки з подругами, а й бере її з собою на курорти та відпочинок за кордоном. Цікаво, що Настя називаю свою маму по імені, а саме Лідочкою. Між жінками дійсно дружні та дуже близькі стосунки.

Настя Каменських показала свою 69-річну матір, яка виглядає молодше Потапа

До слова, свекруха Насті Каменських (мама Потапа) теж дуже вродлива і яскрава жінка. Жінці 65 років і вона являється професійною спортсменкою. Людмила Потапенко – колишня чемпіонка світу з підводного плавання. Каменських добре ладить зі свекрухою, але, звісно, з нею вона не така близька, як з рідною мамою.

Популярне

Схожі статті

Парадокс Олі Полякової: їй пасує будь-який колір, а вона обрала саме цей. Стильна зачіска української діви

Відома українська співачка завжди вміла привернути увагу публіки. Протягом довгих років своєї кар'єри вона ходила зі світлим кольором волосся. Чому не наважилась змінити?

Мистецтво зачаровувати: як готували наложниць турецьких султанів пройти “золотим шляхом” в покої правителя

Після виходу на екрани серіалу "Величне століття", інтерес до життя османських султанів і їхнього гарему різко зріс. Проте він давав поверхневе уявлення про складні й багатогранні ритуали того часу.

Не лише Світлана Білоножко: Народні артисти України, про яких забувають – Янченко, Пекун, Бучинська та інші

В Україні достатньо Народних артистів, про яких чув кожен пересічний. Втім, у сьогоднішній статті пропонуємо поговорити про тих митців, які не так часто бувають на слуху.