facebook

Одній машину, іншій — скромні бутси: Наталія Могилевська натякнула, хто з названих доньок є її улюбленицею

Відома українська співачка та телеведуча Наталія Могилевська продовжує тішити своїх підписників у соцмережах зворушливими історіями про своїх доньок.

Днями вона поділилася новим дописом в Instagram, де розповіла про останні подарунки, які вона підготувала для своїх улюблених дівчаток, Софійки та Мішель.

Як бачимо, Могилевська завжди намагається враховувати інтереси та побажання своїх дітей, коли вибирає для них подарунки. Цього разу обидві доньки отримали те, про що мріяли. Молодша Софійка, яка ще зовсім крихітка, попросила у мами іграшковий автомобіль. Звісно, уважна мама не змогла відмовити малечі в такому бажанні, і дівчинка отримала свою омріяну машинку.

Старша ж донька, Мішель, вже серйозно займається футболом і, за словами Наталії, постійно вдосконалює свої навички на полі. Знаючи про захоплення дочки, Могилевська вирішила порадувати її фірмовими бутсами, які допоможуть їй почуватися ще впевненіше під час тренувань і змагань.

Якщо діти щасливі, у мами душа співає

Співачка розповіла, що дівчатка були надзвичайно щасливі, отримавши ці подарунки. Софійка одразу взялася кататися на новій іграшці, а Мішель не приховувала радості від нових бутсів.

Наталія Могилевська показала, що подарувала своїм донькам. Скриншот фото з Мережі

Обидві дівчинки відповіли мамі обіймами та поцілунками, а їхня радість стала для Наталії найкращою нагородою.

“Ніколи не думала, що у свій день народження буду радіти подарункам дітям більше, ніж своїм”,- каже Наталія.

Співачка розуміє, такі щасливі моменти її доньки запам’ятають на все життя.

Наталія не приховує, що для неї важливо бачити, як її діти розвиваються і знаходять себе у різних захопленнях. Вона підкреслила, що завжди намагається підтримувати їх у всьому, що їм цікаво, і рада, що вони ростуть радісними та задоволеними. А подарунки — це лише маленька частина тієї любові, яку вона має до них.

Шанувальники Могилевської активно підтримали її в коментарях, висловлюючи захоплення її теплими стосунками з доньками.

Популярне

Схожі статті

“Я не став батьком”: Володимир Дантес висловився про виховання дітей Кацуріної від першого шлюбу

Володимир Дантес зізнається, що почуває себе щасливим, виховуючи дітей своєї коханої Даші Кацуріної. При цьому співак навіть не намагається замінити їм батька.

“Видалася нагода”: Ірина Федишин вперше показала свою маму, яка виглядає нереально стильно і молодо

Відома українська співачка Ірина Федишин зачарувала мережею фотографією з мамою, з якою вони схожі як дві краплі води. Сімейним знімком знаменитість поділилася у соцмережах.

Діти Камалії повернулися в Україну після 3 років життя у Лондоні: від найбагатшого тата до найбагатшої мами

11-річні доньки Камалії Арабелла і Мірабелла після майже трьох років життя у Лондоні повернулися в Україну. Співачка зізнається, що дуже сумувала за дівчатами і зараз почувається щасливою.

Олександр Усик після польської каталажки постав на люди без волосся: Дмитро Гордон отримав брата-близнюка

Олександр Усик не втомлюється дивувати широкий загал. Боксер-чемпіон не лише на рингу витворяє дива, але й може станцювати гопака чи написати вірш. Тепер приголомшив лисою головою.

Роздивляємось фото, на кого більше схожі: як виглядають батьки Тіни Кароль, Тараса Цимбалюка, Каті Осадчої

Завжди цікаво поміркувати, на кого схожі знаменитості – на тата чи на маму. Сьогодні маємо можливість зіставити фото батьків й остаточно визначитися з цим питанням.

Побачення о 5 ранку й загальний осуд: кохання Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна пройшло чимало випробувань

Їхній заборонений роман розвивався на очах у всієї країни. Учасники талант-шоу Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко не могли приховати почуттів. Але наштовхнулися на осуд, адже чоловік був одружений.