facebook

“Це моє все”: розлучені Алан Бадоєв та Дзідзьо показали, у кого безмежно закохані й хто відплачує вірністю

Для кожної людини дуже важливо, щоб на неї удома чекав вірний друг. Алану Бадоєву та Дзідзьо пощастило – вони знайшли своє чотирилапе щастя. Годованці вражають кольором очей та красою.

Алан Бадоєв

У квітні відомий режисер уперше показав своє блакитнооке щастя, в яке закохався з першого погляду. Тепер малюк Чао помітно підріс і дуже сильно прив’язався до свого господаря. Песик страшенно сумував, допоки Алан перебував у Франції у справах.

Хто чекає вдома на Алана Бадоєва

Бадоєв у рамках проведення Олімпійських ігор презентував свій шедевральний документальний фільм “Довга доба”. Натомість по поверненні з Парижа на 43-річного чоловіка чекала неймовірна зустріч:

“Вдома! Тут моє все. ЧАО зустрів довгими обіймами”.

На радощах Алан вирішив провести з улюбленцем весь день, а вже з наступного знову пристати до роботи.

Михайло Хома

Після розлучення зі співачкою Славією Dzidzio проводить вечори не на самоті, а з рудою улюбленицею Цюнею з неймовірними золотавими оченятами. Одного разу артист вирішив поділитися світлинами кішечки-модниці у своєму Інстаграм-акаунті й тут же нарвався на шквал хейту.

Хто чекає вдома на Михайла Хому

Дзідзьо похвалився, що Цюня чекає на поповнення й запропонував підписникам майбутніх кошенят. Та замість замовлень на руде потомство Михайла стали звинувачувати в тому, що не стерилізував свою кішку.

Мовляв, у притулках нині сила-силенна бездомних тваринок, які потребують людської опіки, а артист дозволяє Цюні 3 роки поспіль народжувати малечу, залишаючи сиріток без надії на потрапляння до родин.

На ту обставину, що Хома сам зробив добру справу, підібравши приблудну кішку, яка прийшла з лісу, ніхто не зважив. Довелося чоловіку підтерти негативні коменти й закрити можливість залишати нові.

Популярне

Схожі статті

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.