facebook

Всі жінки, які були вагітні від Віктора Павліка: одна з них молодша від артиста на 28 років (Фото)

58-річний український артист Віктор Павлік має досить бурхливе особисте життя. Він встиг змінити чотирьох дружин і від кожної він має по дитині.

Віктор Павлік не лише талановитий артист, а й відомий ловелас. Чоловік вже встиг змінити чотирьох дружин і кожна з цих жінок була вагітною від артиста.

Перше кохання Павліка

Віктор Павлік вперше одружився у дуже ранньому віці. Тоді майбутньому артисту було всього 18 років. Його дружиною стала дівчина на ім’я Лідія, яка через рік після одруження подарувала йому первістка – сина Олександра.

Шлюб Павліка і Лідії тривав всього кілька років: подружжя розлучилися. Зараз старшому сину Віктора 40 років. Чоловік дуже схожий на свого зіркового батька і успадкував від нього й талант. Олександр Павлік також відомий в Україні співак.

Дружина Лідія та син Олександр
Як виглядає перша дружина та старший син Павліка
Як виглядає перша дружина та старший син Павліка

Щодо першої дружини Віктора Франковича, вона продовжує жити в Полтавській області і веде непублічний спосіб життя. У своїх соціальних мережах жінка час від часу публікує фото з онуками та сином.

Друга дружина

Вдруге Віктор Павлік одружився, коли його сину було три роки. Обраницею співака стала жінка з Узбекистану на ім’я Світлана. З нею він прожив у шлюбі 8 років.

Світлана подарувала Павліку доньку Христину. В Мережі немає фото другої дружини Павліка, втім, є фото його доньки Христини.

Як виглядає донька Віктора Павліка
Як виглядає донька Віктора Павліка

Дівчина веде досить закритий спосіб життя та відомо, що і вона зробила Павліком дідусем.

Третя дружина

Третьою дружиною Павліка стала жінка на ім’я Лора Созаєва. Вони прожили у шлюбі майже 20 років. Та цей шлюб не був ідеальним. Були періоди, коли подружжя не жили разом, а потім знову мирилися і продовжували спільне життя.

Як змінилася колишня дружина Віктора Павліка Лора Созаєва
Як виглядає третя дружина Віктора Павліка

Лора Созаєва народила Павліку сина Павла. Та у 2020 році у віці 22-х років хлопець помер після двох років боротьби з раком кісток. Незадовго до смерті сина Віктор Павлік розлучився з Лорою Созаєвою, адже на той момент вже 5 років перебував у стосунках з молодшою на 28 років дівчиною.

Четверта дружина

Блогерка катя Репяхова стала четвертою дружиною Павліка. Саме вона є тією молодою обраницею, заради якої артист покинув свою третю жінку.

Як виглядає четверта дружина Віктора Павліка

У 2021-му році Репяхова народила Павліку наймолодшого сина Михасика. При цьому дівчина запевняє, що на одній дитині вони зупинятися не збираються.

Популярне

Схожі статті

Марічка Падалко з 1+1 зізналася, що при розлученні залишила все майно колишньому: “Більше, ніж він заробив”

Не всім відомо, що багатодітна мама Марічка Падалко мала перший шлюб, в якому за 15 років так і не народила. Натомість поступилася чоловіку майном, аби тільки розлучитися та піти до Єгора Соболєва.

Непристойно багаті: Камалія, учасниця “МастерШеф” Катя Велика і Оля Полякова – зірки, до яких липнуть гроші

Камалія, Оля Полякова та учасниця "МастерШеф" Катерина Велика неодноразово хизувалися своїми статками. Які джерела прибутку мають ці жінки і скільки вони дійсно заробляють – читайте далі.

Мама Сердючки Інна Білоконь постарішала ще на 1 рік: як її привітав з днем народження Андрій Данилко

Відомий український співак Андрій Данилко привітав з днем народження маму Вєрки Сердючки, Інну Білоконь. Чим сьогодні займається сценічна "мама" Данилка та скільки років відзначає?