facebook

Міцні узи з успішними людьми в житті не завадять. Зірки, що породичалися: Ткач, Горбунов, Олена Кравець

Вважається, що кумівство стає символом дружби, що виходить за рамки професійних інтересів і створює міцні сімейні зв'язки, які об'єднують зірок не тільки на сцені, але й у житті. Та чи завжди це так?

В українському шоу-бізі є чимало прикладів, коли зірки стають не лише друзями, а й кумами, створюючи особливі зв’язки, які мають на меті зміцнення взаємодії та підтримки. Розглянемо кілька відомих прикладів таких зіркових кумів та кумась.

Юрій Ткач та Єкатерина Кухар

Юрій Ткач та Катерина Кухар. Скриншот фото з Мережі

Світлана Холоденко, українська телевізійна психологиня, вирішила запросити на роль хрещених батьків своєї доньки одразу двох відомих людей: приму-балерину Єкатерину Кухар та популярного коміка Юрія Ткача. Про христини вони домовились, коли Наталія брала участь у шоу “Танці з зірками”, де Кухар була суддею. Це рішення стало справжнім сюрпризом для багатьох, адже поєднання таких різних талантів в одній хрещеній парі — рідкісне явище. Не відомо, чи підтримує балерина стосунки з Холоденко зараз. А от нещодавно у Юрія Ткача запитували, що він може сказати про розлучення Кухар з її чоловіком на тлі чуток. Гуморист від відповіді майстерно відкараскався.

Юрій Горбунов та Потап

Юрій Горбунов та Потап. Скриншот фото з Мережі

Ще один яскравий приклад зіркових кумів — це телеведучі Юрій Горбунов і Катя Осадча, та їхній близький друг та сусід, репер і продюсер Потап, який став хрещеним батьком для сина Горбунова та Осадчої. Важко сказати, чи зміцнило це їхню дружбу. Принаймні зараз Горбунов каже, що не спілкується з кумом після його втечі з України.

Олена Кравець та сім’я Зеленських

Олена та Сергій Кравець. Скриншот фото з Мережі

Особливо цікавий приклад зіркових родинних зв’язків — це стосунки між Оленою Кравець,  та сім’єю Президента України Володимира Зеленського. Чоловік Олени, Сергій Кравець, став хрещеним батьком для доньки Президента, Олександри. Крім того, сама Олена Кравець — хрещена мама Першої леді, Олени Зеленської, яка охрестилася в дорослому віці. Втім, якось актриса сказала, що у її хрещениці немає часу для довгого спілкування. І це цілком зрозуміло.

Популярне

Схожі статті

“Я не став батьком”: Володимир Дантес висловився про виховання дітей Кацуріної від першого шлюбу

Володимир Дантес зізнається, що почуває себе щасливим, виховуючи дітей своєї коханої Даші Кацуріної. При цьому співак навіть не намагається замінити їм батька.

“Видалася нагода”: Ірина Федишин вперше показала свою маму, яка виглядає нереально стильно і молодо

Відома українська співачка Ірина Федишин зачарувала мережею фотографією з мамою, з якою вони схожі як дві краплі води. Сімейним знімком знаменитість поділилася у соцмережах.

Діти Камалії повернулися в Україну після 3 років життя у Лондоні: від найбагатшого тата до найбагатшої мами

11-річні доньки Камалії Арабелла і Мірабелла після майже трьох років життя у Лондоні повернулися в Україну. Співачка зізнається, що дуже сумувала за дівчатами і зараз почувається щасливою.

Олександр Усик після польської каталажки постав на люди без волосся: Дмитро Гордон отримав брата-близнюка

Олександр Усик не втомлюється дивувати широкий загал. Боксер-чемпіон не лише на рингу витворяє дива, але й може станцювати гопака чи написати вірш. Тепер приголомшив лисою головою.

Роздивляємось фото, на кого більше схожі: як виглядають батьки Тіни Кароль, Тараса Цимбалюка, Каті Осадчої

Завжди цікаво поміркувати, на кого схожі знаменитості – на тата чи на маму. Сьогодні маємо можливість зіставити фото батьків й остаточно визначитися з цим питанням.

Побачення о 5 ранку й загальний осуд: кохання Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна пройшло чимало випробувань

Їхній заборонений роман розвивався на очах у всієї країни. Учасники талант-шоу Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко не могли приховати почуттів. Але наштовхнулися на осуд, адже чоловік був одружений.