Лілія Ребрик показала, хто став хрещеним батьком її Аделіни: людина “не з вулиці” і працює не на заводі

Здається, що родина Ребрик знайшла ідеального хрещеного для своєї Аделіни — людину, яка буде поруч у найважливіші моменти її життя, надаватиме підтримку та передаватиме життєвий досвід.

40 річного шоумена, відомого під псевдонімом Анатолій Анатоліч, Ребрик та Дикий у травні цього року запросили стати хрещеним їхньої третьої донечки Аделіни. Тоді Лілія написала:

“Хай янгол завжди оберігає нашу Аделіну, а хрещені Анатоліч та Ірина Хоменко не дають йому відволіктися ні на мить”.

Цей теплий жест показує, наскільки важливими для Ребрик є люди, яких вона обирає для таких значущих ролей у житті своєї дитини.

І от днями телеведуча показала світлину, яку зробила вже нещодавно: Анатолій тримає вже трошки підрослу хрещеницю. Він дивиться на свою хрещену доньку дуже ніжно та турботливо і дівчинка відчуває себе захищеною в міцних руках близької людини. Вірогідно хрещений і справді, як хотіла Лілія, часто “турбує” Аделіниних янголів.

Хрещений батько Анатолій Анатоліч. Скриншот фото з Мережі

Хрещеного батька обрано не випадково

Анатоліча, справжнє ім’я якого Анатолій Анатолійович Яцечко, родина Аделіни знає вже багато років і їх об’єднують не лише професійні стосунки, але й багаторічна дружба, тому відомого шоумена та телеведучого Анатолія Анатоліча у цьому випадку важко назвати людиною “з вулиці”. Він є однією з найяскравіших особистостей на українській телевізійній сцені, добре відомий своєю харизмою та гумором. І хоча він родом з Кривого Рогу, його кар’єра по-справжньому розквітла після 2006 року, коли він перебрався до Києва. У самого Анатолія є власна міцна родина: дружина Юлія, двоє доньок, Аліса й Лоліта, та син Ніл.

Отже, вибір на користь Анатолія як хрещеного батька виглядає цілком природним і логічним. І, звичайно, це підкреслює, що для Лілії Ребрик близькі люди — це більше, ніж просто друзі, це справжня родина, яка завжди готова допомогти й підтримати.

Популярне

Схожі статті

Олена Мозгова, Вікторія Мартинюк, Марія Яремчук: всі жінки Пономарьова, з якими він має спільну історію

Олександр Пономарьов має цікаву творчу діяльність і ще цікавіше особисте життя. Що відомо про кожну з жінок, яка вплинула на нього, як на особистість?

Мама знайшла рецепт зі старого записника, а мені сподобалось: овочевий салат “Десятка” в банках на зиму

Якщо ви хоч раз готували салати на зиму, то, напевно, вже знаєте про дивовижний і дуже простий у приготуванні салат "Десятка". Він отримав свою назву завдяки ідеальній пропорції інгредієнтів.

Справжні квашені помідори на зиму “Як із бочки”: такі можна зберігати навіть в квартирі або на балконі

Квашені помідори, приготовані за цим рецептом, можуть зберігатись протягом довгого часу в умовах звичайної квартири. Достатньо просто дослухатись до порад, описаних у статті.