Ольга Сумська зворушливо привітала старшу дочку з 30-річчям і показала її дитячі фотографії

Старша донька Ольги Сумської Антоніна Паперна відзначила свій 30-ий день народження. На честь свята її мама поділилася архівними знімками з дитинства Тоні.

Першого червня Антоніна Паперна, яка нещодавно стала вдруге мамою, відзначила свій ювілей — 30 років.

Антоніна народилася в першому шлюбі Ольги Сумської з актором Євгеном Паперним. Дівчина пішла по стопах знаменитих батьків і вирішила підкорювати кіноіндустрію.

Під час одних зйомок вона познайомилася з актором Володимиром Ягличем, за якого незабаром вийшла заміж. Пара зараз виховує трирічну доньку і новонародженого сина. Заради сім’ї Антоніна переїхала з рідного Києва в Москву, де живе і сьогодні.

Свій ювілей актриса теж відзначила далеко від батьків, в російській столиці. Але її мама, Ольга Сумська, змогла зробити доньці в це свято невеличкий сюрприз. У своїх соціальних мережах Ольга поділилася архівними фото маленької Тоні.

ДОЦЯ,З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ! Антонина Паперная (Antonina Papernaya)Ти моє щастя!Обожнюю!❤️🎂💋

Opublikowany przez Ольга Сумська Poniedziałek, 1 czerwca 2020

“Доця, з днем народження! Ти — моє щастя, обожнюю!” — підписала знімки Сумська. До речі, багато шанувальників актрис відзначають, що Тоня неймовірно схожа на маму.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.