facebook

Катя Осадча показала 21-річного сина, з яким схожа як 2 краплі води: його батько не Юрій Горбунов (Фото)

Старший син Каті Осадчої Ілля останні 3 роки живе в США. Хлопець лише зрідка приїжджає в Україну, щоб навідати зіркову маму та молодших братів.

Відома українська телеведуча Катя Осадча – багатодітна мама. Жінка має трьох синів. Цікаво, що різниця між старшим та наймолодшим синами телеведучої складає аж 19 років.

Старшого сина Іллю Катя Осадча народила у першому шлюбі. Тоді майбутній телезірці було всього 19 років і вона була у шлюбі з політиком Олегом Поліщуком. За депутата Осадча вийшла заміж у 18 років. Цікаво, що Поліщук старший за Остачу на 15 років. Різниця у віці стала причиною того, що їхній шлюб тривав всього 3 роки. Чоловік хотів, щоб його дружина створювала домашній затишок та всю себе присвячувала родині. А ось молода Осадча хотіла розвивати свою кар’єру на телебаченні, розважатися та спілкуватися з друзями. Врешті подружжя розійшлися через різницю інтересів.

Катя Осадча показала 20-річного сина, який навчається у США, у день його народження
Катя осадча з сином Іллею: архівне фото

При цьому Олег Поліщук залишився гарним батьком для свого сина Іллі і не лише проводив з ним час, а й дуже допомагав у його вихованні фінансово.

Зараз старшому сину Осадчої 21 рік. Хлопець вже 3 роки навчається в одному з найпрестижніших навчальних закладів світу – в університеті Меріленду, що в США. Хлопець освоює ІТ-технології.

Ілля приїжджає в Україну не часто, адже живе дуже далеко. Та на днях хлопець приїхав на Батьківщину в честь дня народження свого молодшого братика Данила, якому виповнилось 3 роки.

У своєму Інстаграм-блозі Катя Осадча показала фото зі старшим сином і вразила неймовірною схожістю з ним. 21-річний Ілля дуже схожий на свою зіркову матір і має ідентичні риси обличчя.

Катя Осадча показала 21-річного сина, з яким схожа як 2 краплі води
Катя Осадча показала 21-річного сина, з яким схожа як 2 краплі води

Коли святкуєш триріччя молодшого, а за місяць старшому 22

, – підписала фото Осадча.

Варто відзначити, що вітчим Іллі телеведучий Юрій Горбунов має дуже добре відносини з пасинком і відразу знайшов з ним спільну мову.

Популярне

Схожі статті

Осінній вайб захопив Могилевську, Бабкіна, Шовковського, Матвієнко: замилували фото на тлі жовтого листя

Зірки вирішили зупинитися на мить і помилуватися красою природи. А жовтень нині радує нас золотим листям, меланхолійним настроєм та останніми погожими сонячними днями.

“Ласкавий жовтень”: Наталка Могилевська не стрималася й повалялася на зеленій травичці на очах у всіх

Наталія Могилевська погожої жовтневої днини вбралася у білі широкі штани та чорний плащ і вийшла помилуватися красою природи. Захопилася так, що навіть на зеленому пагорбі трішки повалялася на землі.

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.