Танцюрист і телеведучий: Лілія Ребрик показала чоловіків, які стали батьками її дітей – не просто з народу

У найменшої доньки Лілія Ребрик Аделіни відразу двоє татусів – рідний Андрій Дикий та хрещений Анатолій Анатоліч. Телеведуча пояснила, чому зробила такий вибір щодо кума.

Андрій Дикий

Лілія Ребрик вийшла заміж за хореографа 12 років тому. Відтоді пара тричі ставала батьками. У родині зростають три чарівні донечки. Найменша Аделіна народилася 5 місяців тому.

У доньки Лілії Ребрик відразу двоє татусів

Ведуча та хореограф знали один одного давно, ще до участі в шоу “Танці з зірками”. Але танцювати погоджувалася виключно з цим танцівником. По завершенні проєкту вони разом виступали на різноманітних заходах. Ось тоді й зародилося їхнє почуття.

У доньки Лілії Ребрик відразу двоє татусів: біологічний Андрій Дикий

Якби Лілія знала, що стане дружиною Дикого, то під час танцювальних тренувань не була б з Андрієм настільки відвертою. Та сталося так, як сталося. Спочатку вони подружилися, а вже потім закохалися й народили дітей.

Анатолій Анатоліч

У маленької Аделіни з’явився ще один тато – хрещений. У травні шоумен та блогер похрестив дівчинку разом з Іриною Хоменко. Навчатися, як поводитися з дітьми новоспеченому татусю не потрібно.

У доньки Лілії Ребрик відразу двоє татусів: хрещений Анатолій Анатоліч

В Анатоліча з дружиною Юлою теж трійко дітей – дві старші доньки та меншенький синочок Ніл. Чоловік не проти четвертої дитинки, але дружина категорично відмовляється народжувати ще раз. Тож тепер опікуватиметься ще й Аделіною.

Ребрик із Диким знають родину Анатолія Яцечка вже не один рік. Зустрічалися по роботі та подружилися. А тепер ще й породичалися, адже стати хрещеним батьком дитини – значить, узяти над нею опіку на все життя нарівні з янголом-охоронцем.

Популярне

Схожі статті

Олена Мозгова, Вікторія Мартинюк, Марія Яремчук: всі жінки Пономарьова, з якими він має спільну історію

Олександр Пономарьов має цікаву творчу діяльність і ще цікавіше особисте життя. Що відомо про кожну з жінок, яка вплинула на нього, як на особистість?

Мама знайшла рецепт зі старого записника, а мені сподобалось: овочевий салат “Десятка” в банках на зиму

Якщо ви хоч раз готували салати на зиму, то, напевно, вже знаєте про дивовижний і дуже простий у приготуванні салат "Десятка". Він отримав свою назву завдяки ідеальній пропорції інгредієнтів.

Справжні квашені помідори на зиму “Як із бочки”: такі можна зберігати навіть в квартирі або на балконі

Квашені помідори, приготовані за цим рецептом, можуть зберігатись протягом довгого часу в умовах звичайної квартири. Достатньо просто дослухатись до порад, описаних у статті.